Aktywne Wpisy

Teuvo +124
napisałem dzisiaj PW w sumie do 35 zielonek, które w ciągu kilkunastu wcześniejszych minut założyły konto i tylko jeden mi odpisał znakiem zapytania, ale dopiero po 30 minutach i przegapiłem, a kolejnej mojej wiadomości już nawet nie odczytał, a chciałem się go zapytać jak tutaj trafił
pozostałe 34 zielonek nawet nie odczytało wiadomości chociaż napisałem do nich w ciągu maksymalnie kilkunastu minut od powstania konta, a do niektórych to nawet w ciągu dwóch
pozostałe 34 zielonek nawet nie odczytało wiadomości chociaż napisałem do nich w ciągu maksymalnie kilkunastu minut od powstania konta, a do niektórych to nawet w ciągu dwóch
Brutalna prawda jest taka, że lepiej jest zrobić 0 procent zwrotu z 10 milionów niż np. 100 procent zwrotu ze 100 k.
Gdybym miał te 10 milionów to w ogóle nie poszedłbym na giełdę bo po c--j.
Nawet bym o tym nie myślał.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb
Gdybym miał te 10 milionów to w ogóle nie poszedłbym na giełdę bo po c--j.
Nawet bym o tym nie myślał.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb

źródło: 1000023100
PobierzJęzyk miłości be like:
"yur buriful I love polska, now show vegana"
źródło: p0lka-na-wakacjach
PobierzZ pewnością ten typ z praktyk studenckich jebiacy za darmo te gowno baity żeby nabić wejścia na stronę myślał o podprogowym przekazie mającym na celu zaprogramowanie kobiet na zdradzanie partnerów.
Wiecie ze takie onety zyja z klikniec i wyswitlen reklam? I ze nie ma znaczenia czy to wyswietlnie jest od nastoletniej Julki czy oburzonego Mirka?
Stop giving stupid "journalism" free clicks
źródło:
PobierzWiesz, pewnie mają ustalone formatki, albo mają generatora AI tekstów ze słowami kluczowymi.
@kossok: ciekawe, czy Harlequiny też zbierasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kogo? Kogo ma zdradzić singielka? Serio pytam, bo już się pogubiłem w tym blakpylu.
Sądzę, ze za dużo przypisujesz kwestii intencjonalnego działania w złym zamiarze a za mało przypadkowi.
Wiesz, to ma uderzać do kobiecej logiki. Ważne, że to kobieta i ona zdradza.