Wpis z mikrobloga

#zdrada #zwiazki wyobraźcie sobie, że macie romans. Obrączka, dzieci, ale jest osoba trzecia. Z którą idziecie na koncert Coldplay. 60 tys osób, kiss cam krąży, wszyscy nagrywają. I nagle wyświetlacie się całemu stadionowi przytuleni

A potem pomyślcie, że jesteście CEO firmy z Fortune 500. Przytulacie szefowa HR swojej firmy. Obok stoi wasza współpracownica, której niedawno daliście awans.

No. Bardzo mądre to było XD Andy Byron ma dziś trudny dzień w pracy. A na poważnie: bardzo szkoda mi rodzin obojga. To że uciekli zrobiło większe zamieszanie niż jakby tam dalej się przytulali.
Myślę że jak się ktoś na coś decyduje (a jednak podwójne życie to decyzja a nie przypadek) to zamiast spieprzać trza było ciągnąć przedstawienie dalej.Widzę tylko sporo komentarzy, że to dziennikarze i media zniszczyły im życia i kariery. Nie. Sami to zrobili. Za wszystko co się teraz dzieje i za to co spotyka ich rodziny odpowiedzialna jest tylko ta dwójka.
KingaM - #zdrada #zwiazki wyobraźcie sobie, że macie romans. Obrączka, dzieci, ale je...

źródło: 1000016351

Pobierz
  • 144
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przytulacie szefowa HR swojej firmy. Obok stoi wasza współpracownica, której niedawno daliście awans

@KingaM: Romans w pracy jak romans. Zdarzają się nie tak rzadko. Dlaczego CEO ma omijać? Wręcz większe pokusy.
No ale, że to się dzieje w obecności jakiejś kolejnej babki z pracy? To już trochę cringe.

Dodatkowo to, że jak ktoś jednak choć trochę jest rozpoznawalny to pójście z dupeczką w miejsce gdzie jest 60tys ludzi?
Może CEO
  • Odpowiedz
  • 13
@KingaM: Ciężko powiedzieć jak mają w małżeństwie, bardzo często małżeństwo jest już tylko na papierze i małżonkowie są w trakcie ogarniania rozwodu, albo z jakichś powodów ciężko się rozwieźć, ale mimo to chcą się cieszyć z życia z osobą, którą kochają.
  • Odpowiedz
bądź CEO jakiejś d-------j firmy, miej romans z babskiem urody konia, brak profitu ¯(ツ)/¯ no chyba że w biurze działy się rzeczy niestworzone

@Emble: Zwykle jak chłop ma romans, to łóżko w domu było od dawna zimne, bo babie się poprzestawiało i zaczęła w związku kupczyć dupą.

Ciekawe jak jest w tym przypadku.
  • Odpowiedz
bądź CEO jakiejś d-------j firmy, miej romans z babskiem urody konia, brak profitu

W punkt. O ile nie jest to jakiś viral marketing, to facet jest idiotą. Codziennie w godzinach pracy mógłby obracać 19-letnie sponsoretki w swojej garsonierze, a on wziął się za rozjechaną babcię o urodzie konia.

@Emble @iontal: Jak dorośniecie to kiedyś może zrozumiecie, że nie dla każdego liczy się tylko wygląd XDD ale od wykopków za
  • Odpowiedz
@KingaM uwielbiam to. „Zniszczyli mi życie bo się wydało”. A może wróćmy do pierwszego etapu tego cyklu s----------a i zróbmy tak,żeby nie miało się CO wydać? P------e, wiem. Zgadzam się z opem tutaj po całości.
  • Odpowiedz
Widzę tylko sporo komentarzy, że to dziennikarze i media zniszczyły im życia i kariery

@KingaM: nie widzialem zadnego takiego komentarza nigdzie, nawet na reddicie
  • Odpowiedz