Aktywne Wpisy

witam12 +323
Wiecie że w tym antyludzkim państwie system kaucyjny który wchodzi od 1 października skonstruowano tak, że aby odzyskać kaucje za butelkę plastikową musicie ja zwrócić w formie NIE ZGNIECIONEJ? xD
Czytaj - musisz wydzielić w swoim mieszkaniu miejsce w którym będziesz przechowywał puste butelki a potem dymać z tymi butelkami do marketu i tam ktoś ci łaskawie może odda 50 groszy.
Jak ktoś ma dom, garaż, dużo miejsca a na każde zakupy jeździ samochodem
Czytaj - musisz wydzielić w swoim mieszkaniu miejsce w którym będziesz przechowywał puste butelki a potem dymać z tymi butelkami do marketu i tam ktoś ci łaskawie może odda 50 groszy.
Jak ktoś ma dom, garaż, dużo miejsca a na każde zakupy jeździ samochodem
źródło: 1000027118
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A potem pomyślcie, że jesteście CEO firmy z Fortune 500. Przytulacie szefowa HR swojej firmy. Obok stoi wasza współpracownica, której niedawno daliście awans.
No. Bardzo mądre to było XD Andy Byron ma dziś trudny dzień w pracy. A na poważnie: bardzo szkoda mi rodzin obojga. To że uciekli zrobiło większe zamieszanie niż jakby tam dalej się przytulali.
Myślę że jak się ktoś na coś decyduje (a jednak podwójne życie to decyzja a nie przypadek) to zamiast spieprzać trza było ciągnąć przedstawienie dalej.Widzę tylko sporo komentarzy, że to dziennikarze i media zniszczyły im życia i kariery. Nie. Sami to zrobili. Za wszystko co się teraz dzieje i za to co spotyka ich rodziny odpowiedzialna jest tylko ta dwójka.
źródło: 1000016351
Pobierz@KingaM: Romans w pracy jak romans. Zdarzają się nie tak rzadko. Dlaczego CEO ma omijać? Wręcz większe pokusy.
No ale, że to się dzieje w obecności jakiejś kolejnej babki z pracy? To już trochę cringe.
Dodatkowo to, że jak ktoś jednak choć trochę jest rozpoznawalny to pójście z dupeczką w miejsce gdzie jest 60tys ludzi?
Może CEO
@Emble: Zwykle jak chłop ma romans, to łóżko w domu było od dawna zimne, bo babie się poprzestawiało i zaczęła w związku kupczyć dupą.
Ciekawe jak jest w tym przypadku.
źródło: andy-byron-astronomer-ceo-caught-at-coldplay-concert-v0-y0npwklcpidf1
Pobierz@Emble @iontal: Jak dorośniecie to kiedyś może zrozumiecie, że nie dla każdego liczy się tylko wygląd XDD ale od wykopków za
@KingaM: nie widzialem zadnego takiego komentarza nigdzie, nawet na reddicie