Wpis z mikrobloga

@Gawith_Apricot: najlepsza gra na świecie. Już nie pamiętam ile razy ją przechodziłem, ale blisko 10. Ten klimat, ta muzyka, wczesne lata dorosłości i zarwane nocki przed zajęciami przy misjach, które tłukłem godzinami bez żadnych kodów. Teraz zainstalowałem kolejny raz, ale jestem słaby w kąkutery i nie umiem widescreena zrobić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gawith_Apricot: Swego czasu miałem na kompie 2 gry. Simy i właśnie Return to Castle Wolfenstein. Chyba z 10 razy przeszedłem tą gre. I nadal bóldupie że thompson miał tak mało amunicji.
  • Odpowiedz
@Saper86:

misja w katakumbach trochę przerażała

Ten level to był absolutny majstersztyk. W żadnej innej grze nie spotkałem tak creepy ścieżki dźwiękowej. Projekty przeciwników, jak i sam level też były mocno niepokojące, te wszystkie pułapki, i potwory wyskakujące z trumien. Świetna gra.
Zgrywajac_twardziela - @Saper86: 
misja w katakumbach trochę przerażała
Ten level to ...
  • Odpowiedz
@Gawith_Apricot genialna gra, 10/10. Za dzieciaka przechodzilem po kilkadziesiąt razy. Multi razem z ET jeszcze lepsze. Piekne czasy, odpalasz gierke i grasz. Bez launcherow, dlc, mikroplatnosci.
  • Odpowiedz
Obecnie często gram non stop w tą giereczkę poznając szczegóły i ciekawostki oraz elementy speedrunu. Grę można przejść nie koniecznie zabijając wszystkich.
  • Odpowiedz