Wpis z mikrobloga

@Foxing @vulcanitu @Nemayu
Ale potem jeden wykopek z drugim drą ryje że szef nie chce płacić godnie xD i że każdy pracownik zasługuje na dobrą wypłatę xD ale żeby zapłacić za towar czy usługę to już nie ma komu
  • Odpowiedz
@Foxing HURRR DUUURR NIE WIESZ ILE KOSZTUJE ZUS I UTRZYMANIE PRACOWNIKA W TYM SOCJALOSTYCZNYM KRAJU???? JAK MYŚLISZ ZE TO TAKIE PROSTE TO SAM FIRME OTWORZ JA JESTEM PRZEDSIEMBIORCOM SOLOM ZIEMI TEJ ZIEMI

Co prawda cały zespół knajpy robi na czarno, składniki z makro, robienie skarbówki przy każdej możliwej okazji ale przeciez X5M i 4 mieszkanie w wojewódzkim samo się nie spłaci
  • Odpowiedz
@Foxing: zapewne wiele wykop-ów myśli, że janusz gastronomii kupił składniki za 5 zł i chce 50 zł, i na rekę ma czysto 45 zł - rozbój i smierć mu :D. No to tak nie do końca, koszty energii oraz gazu są o wiele droższe niż dla wykopka z piwnicy, do tego dochodzi vat, zus, czynsz itd. To nie janusz was dyma, ale państwo, ale kto głupiemu zabroni napuszczać jednych na
  • Odpowiedz
@Foxing: pamiętam te czasy że gdy zamawiałem coś duże, średnie, małe to wiedziałem jakiego wielkości produktu się spodziewać
  • Odpowiedz