Wpis z mikrobloga

@Haro cumplu, spróbuj jeszcze diety carnivore. Rak żeby mnożyć się beztlenowo musi mieć cukier, Otto Warburg odkrył to juz ze sto lat temu. Na carnivore jest go zero, a mięso, szczególnie z krowy, ma wszystkie składniki odżywcze których potrzebujesz, wyłączając sól. Córka Jordana Petersona jest na tej diecie juz 7 lat, bez problemów.

Życzę odwagi żeby jeszcze o siebie powalczyć. I smacznych steków. Cheers
  • Odpowiedz
@Haro: trzymam kciuki by sił starczyło by sobie jeszcze pożyć. Częściowo Ci współczuję choroby, walki i porażki ale mała cząstka mnie zazdrości że możesz mieć wreszcie, naprawdę i szczerze w------e. Smacznego kebaba miras pozostało życzyć
  • Odpowiedz
No i co, mam wrzucać wyniki badań czy co. Mam się poniżac teraz? No dawaj, nie ma sprawy.

@Haro: cłopie, piszesz oczywistą zarzutkę, wiesz że ja to wiem, skoro grasz w to dalej to mógłbyś przynajmniej ominąć mój komentarz udając że go nie widzisz, ale nie, musisz tardo iść w zaparte, nie ogarniam takich ludzi.
  • Odpowiedz
@Haro: widzę, że jesteś realistą, ale to chyba dobrze. Słyszałem też inne smutne historie, gdzie dłużej była chemia i potem pytanie czy czasem nie lepiej było postąpić inaczej. Baw się dobrze i spełniaj marzenia. Zasadniczą różnicą między tymi, którzy padną w ciągu miesiąca na zawał z przepracowania a Tobą jest to - że wiesz trochę więcej, ale psychika przez to gorzej to znosi. Nie martw się wszystkich nas to czeka
  • Odpowiedz
@Haro tak sobie pomyślałem po przeczytaniu całego tego wpisu. Czy masz dostęp do jakiegoś cyjanku albo innej trucizny, która pozwoli Ci ominąć paliatywne faszerowanie morfiną i opioidami? Myślałeś w ogóle o takim czymś, żeby w momencie, gdy nie dasz już rady np chodzić albo będziesz tracić logiczne myślenie, łyknąć pastylke i mieć spokój? Przyszło mi to do głowy podczas mojego myślenia o starości. Póki co żyje mi się dobrze i zdrowo
  • Odpowiedz
@Haro: pomyśl w ten sposób: każdego z nas czeka śmierć, nie każdy ma możliwość wejść po jaja w kredyt żeby jeszcze poszaleć ( ͡° ͜ʖ ͡°) jesteś alkoholikiem? Pytam bo napisałeś że od trzech lat nie piłeś
  • Odpowiedz