Wpis z mikrobloga

Wystarczy karteczka papieru, spisać je i ładnie na nie odpowiedzieć. Zaprosić go do TVP po drugiej stronie historyka z przygotowanymi skanami dokumentów etc. i można ładnie go wypunktować. Ale tego nie ma.

@Apdl: Tak samo jak fakty przekonały prawaków aby uwierzyć w globalne ocieplenie ?
  • Odpowiedz
@m4jkel: przecież te komentarze są po „polskamu”, każdy kto czyta coś innego niż pana Tadeusza i trochę spędził czasu w internecie wie, że to są nieudane przekładki z innego języka niż polski, nie używa się go w ten sposób, dobór słów jest beznadziejny
  • Odpowiedz
Zaprosić go do TVP po drugiej stronie historyka z przygotowanymi skanami dokumentów etc. i można ładnie go wypunktować

@Apdl: pytanie po co? Normalni ludzie wiedzą, że to debil, a konfedepisowcy zdania nie zmienią
  • Odpowiedz
@wstanczyk no i to teraz historycy mieli okazję usłyszeć argumenty Brauna. Wystarczy karteczka papieru, spisać je i ładnie na nie odpowiedzieć. Zaprosić go do TVP po drugiej stronie historyka z przygotowanymi skanami dokumentów etc. i można ładnie go wypunktować. Ale tego nie ma.

@Apdl: Nie ma i nie będzie. Typy nie rozumieją, że nie zapraszając brauna na wywiady i nie pytając go o konkrety tylko podbijają jego autentyczność, że
  • Odpowiedz
Zaprosić go do TVP po drugiej stronie historyka z przygotowanymi skanami dokumentów etc. i można ładnie go wypunktować.

@Apdl: Mają debilowi czytać na głos relacje Pileckiego?

można ładnie go wypunktować.

@Apdl: wypunktuj mnie, że twoja matka nie robiła nigdy czynów nierządnych po kiblach
  • Odpowiedz
@Apdl: To idź z nim do tego lekarza i wrzuć kwit, że ma. Do tego czasu - nie można uznać, że ja me.

płacisz za zniesławienie xd

@Apdl: Prawak fantazjujący o zamykaniu innym ust przez sądy - stare, znałem.
  • Odpowiedz
Głupoty bardzo łatwo jest wypunktować

@Apdl: O ile ktoś rozumie, o czym do niego mówisz, nie będzie się czepiał słów i hasełek próbując zmanipulować i wypaczyć twoją wypowiedź, a po wszystkim nie przejdzie sobie lekko do kolejnej teorii. Przecież dosłownie wszystkie szurskie teorie Brauna są obalane i co z tego? Zmieniło się coś? Od kiedy to fanatycy zmieniają zdanie, gdy przedstawi im się fakty? Jak jesteś ciekaw, to szukaj, to
  • Odpowiedz