Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +214
Spanko od strony przepompowni gmina Pongau do oceny
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_F3B99CF7-BEC0-4419-8310-B2FFD30E2990-38690-0000053F0C7669C3
Pobierz
źródło: temp_file8059290134052442032
Pobierz

#braun #polityka #polska
źródło: 1000008847
PobierzProblem w tym, że w naszych szkołach w ogóle nie uczy się argumentacji, logiki, czy filozofii, a potem można dowolne głupoty ludziom wmawiać, jeśli opakujesz to odpowiednio kwiecistym słownictwem, bo zdanie przedstawia jakiś logiczny sens, znaczy prawda.
@Apdl: Dlaczego uważasz, że jacyś historycy mieliby wchodzić w polemikę z Braunem? On nic nowego tutaj nie przedstawia. Jego trzeba osądzić i usunąć z życia publicznego, a nie wzywać do debaty, na której nigdy mu nie zależało. Poza tym nie ma sensu prowadzenie dyskusji z kimś, kto jest zwolennikiem teorii spiskowych, bo tak nigdy do niczego nie dojdziesz. Najpierw to
@wstanczyk: Dlatego, ze ponad milion ludzi na niego zagłosowało i dobrze jest obnażać kłamstwo a nie uciekać od rozmowy. Przez takie podejście będzie miał jeszcze większe poparcie
@Apdl: Ci, co go słuchają, to dalej będą wątpić, bo jest dokładnie tak, jak pisałem we wcześniejszym komentarzu - dobieranie argumentów pod tezę, a nie odwrotnie. Z resztą fani brauna nawet nie rozumieją, co on sam gada, bo wystarcza im kwieciste słownictwo, a w ogóle nie zauważają, jak bardzo gada głupoty xd
@Tunhan: Przecież każde jego kłamstwo jest obnażane 5 minut po tym, jak je wypowiada i co to zmieniło? Przecież on ma sektę, która uważa, że wszędzie na świecie są spiski i tylko słowa guru sekty są prawdziwe. Gdyby szury reagowały na rzeczowe argumenty, to by nie były szurami. Tutaj po prostu wychodzi to, o czym ostatnio się
Głupoty bardzo łatwo jest wypunktować, nie trzeba stawać na głowie i im większa głupota tym łatwiej ja wypunktować. Pospieszalskiemu to nie poszło bo widać było brak odpowiedniej wiedzy na ten temat. Myślę, że doświadczony historyk nie miałby takich problemów.
Przecież on kiedyś dyskutował z historykiem i tego drugiego murowało, jest to gdzieś na YouTube. Poczytaj sobie co to jest „not even wrong”. Braun rzuca takie bzdury że ich wypunktowanie wymaga dłuższego wywodu sięgającego wiedzy z podstawówki, „debata” to show w którym się nie prowadzi wywodu tylko