Aktywne Wpisy

JamesJoyce +160

JoeGlodomor +125
R---------a mnie zamieszanie wokół tego zdjęcia. Koleś wygląda lepiej, niż 99,9% społeczeństwa, umięśniony + niski body fat, a jedyne komentarze to "hehe, mały pyrtek" albo że wiadomo już, dlaczego Anka woli Hiszpanów.
#lewandowski
#lewandowski
źródło: 1000001381
Pobierz

Generalnie nie jestem zwolennikiem ściemniania w CV, ale jak to mówią tonący brzytwy się chwyta. Myślicie czy jest sens wydłużyć okres zatrudnienia w CV o dobre kilka miesięcy i podać że u ostatniego pracodawcy pracuje do chwili obecnej? Zawsze to mniejsza dziura w CV i większe doświadczenie zawodowe (które mam dość skromne). Ze wszystkich etapów szukania pracy tym razem szukam najdłużej, nawet pierwszą prace w branży po studiach znalazłem szybciej, mimo że ostatnio pracowałem w dużej i znanej firmie. Liczę że wtedy częściej byłbym zapraszany na rozmowy rekrutacyjne, ale z drugiej strony też boje się ewentualnych konsekwencji. A pomijając oczywiście prace w budżetówce itp. to świadectwa pracy zanosi się jak już cię zatrudnią w celu obliczenia urlopu.
#praca #pracbaza #neet
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Czy warto tak ściemnić w CV?
Potem się okazuje, że "ekspert" nie ma zielonego pojęcia co robi, ale to jeszcze pół biedy! Najczęściej takie osoby mają problem z ze zmianą stanowiska lub przyznawaniem się do błędów. Mogę się tylko domyślać, że to jakiś efekt psychologiczny związany z tym, że wiedzą, że kłamią więc idą w zaparte w ramach obrony swojego "autorytetu". A