Wpis z mikrobloga

To jest przerażające jak w społeczeństwie zanika umiejętność czytania ze zrozumieniem. Żeby to jeszcze były pojedyncze osoby, ale nie! W moim poprzednim wpisie w komentarzach próbują mi wytłumaczyć w jaki to sposób powinienem płynniej hamować. Od groma osób nie zwróciła uwagi, że na załączonym zrzucie ekranu osiągnąłem maksymalny możliwy rezultat 100/100 zarówno jeśli chodzi o przyspieszenie, jak i hamowanie. Uwaga w aplikacji dotycząca hamowania w tym przypadku jest zupełnie z czapy. Do tego ilość plusów przy niektórych komentarzach poraża (,)

#toyota #motoryzacja #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #zalesie
hyperlink - To jest przerażające jak w społeczeństwie zanika umiejętność czytania ze ...

źródło: image

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hyperlink: To jest przerażające jak w społeczeństwie zanika umiejętność czytania ze zrozumieniem. Co prawda to tylko była pojedyncza osoba! W moim komentarzu próbuję Ci wytłumaczyć w jaki to sposób powinienem płynniej hamować zgodnie z radą która wyświetliła Ci się obok 100/100. Nie obchodzi mnie to, że na załączonym zrzucie ekranu osiągnąłeś maksymalny możliwy rezultat 100/100 zarówno jeśli chodzi o przyspieszenie, jak i hamowanie, ponieważ dostałeś również radę aby używać delikatniej
ekektrykpozdalnym - @hyperlink: To jest przerażające jak w społeczeństwie zanika umie...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz