Aktywne Wpisy

uranium14 +60
SmutnoMi 0
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

#wpadkirobotaxi #gielda #tsla
Komentarz usunięty przez autora
Czy auto powinno starać się łamać przepisy?
W tym wypadku akurat pomimo powolnej reakcji na wydarzenia na drodze, zachowało się raczej słusznie.
- jeżeli nie potrafi wjechać gdzieś, gdzie klient chce być wysadzony - to odstawić go najblizej tego miejsca, w bezpieczny sposób
- jeżeli nie potrafi przejechać daną droga, jadąc do miejsca, przez owo miejsce, które jest blokowane - powinien znaleźć inną drogę
na pewno nie powinno się zatrzymać na środku skrzyżowania. To chyba jasne.
Gdy pojazd zorientował się, że trasa jest zamknięta, potrzebował chwilę na przeliczenie nowej możliwej trasy. Nic niezwykłego się w tym wypadku nie wydarzyło i możliwe, że wielu kierowców postąpiłoby podobnie w tej sytuacji.
Według ciebie pojazd powinien się poruszać "w ciemno" bez wyznaczonej trasy docelowej? Według mnie to może prowadzić do błędów i jeszcze większego chaosu.
Czas i miejsce na ewentualne zastanawianie się było przed wjazdem na skrzyżowanie.
Przy skręcie możesz wjechać na skrzyzowanie i nawet legalne jest zatrzymanie się w celu ewentualnego ustąpienia pierwszeństwa.
Kolejnym problemem jest to w jaki sposób widzą maszyny i znak na tej wysokości mógł być zasłonięty przez inny pojazd podczas wiazdu na skrzyżowanie.
Nie da się w pełni wyeliminować tych problemów, a przynajmniej nie przez przetworzenie obrazu z kamery i według mnie miną długie lata zanim autonomiczne
(╯︵╰,)
@kamil-wasniewski: mam nadzieje, że nie masz prawa jazdy, albo że zdroworozsądkowo przynajmniej
Chcesz przepisy z Polski stosować w Ameryce? XD
możesz, jeżeli masz pewność, że będziesz w stanie z tego skrzyżowania zjechać. Skrzyżowania są na tyle małe, a znaki na tyle duże, że dobrze widząca osoba posiadająca prawo jazdy bez problemu powinna ocenić, czy może pojechać w konkretne miejsce.