Aktywne Wpisy

zlotybrek +18
#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
źródło: image
Pobierz
Dzwiekoszczelny +40
Panowie, wchodzę do tego pociągu, a w zasadzie zaczynam przygodę ;>
Przygotujcie się na nową konkurencję hehe
#programowanie #programista15k #pracait
Przygotujcie się na nową konkurencję hehe
#programowanie #programista15k #pracait
źródło: image
Pobierz

Jaki jest sens grania w gry offline? Tracisz czas na robienie czegoś co zostało zaplanowane przez devow w najdrobniejszym szczególe. To co zrobiłeś nie ma absolutnie żadnej wartości a jedyną nagroda to strata kasy na grę i stracony czas xD. Czy istnieje jeszcze jakieś ćwiercinteligenty które grają w takie gierki? Dla.kontrstu weźmy jakiegoś śmiesznego i starego Metina. Tam też tracisz czas ale owoce twojej pracy są coś warte i nierzadko możesz je sprzedać za tysiące złotych. Ba, są ludzie którzy się nawet z tego utrzymują.
Jedyny rów jaki ty w życiu widziałeś to Rów klienta twojej matki kiedy wpadłeś jej do sypialni w godzinach pracy bo zapomniała cię w pokoju zamknąć
@bugzer: Ok, pokaż ile pieniędzy wydałeś na CS 2
Od kilku lat nie gram na niczym, ale kiedyś miałem PS4 i nigdy nawet nie aktywowałem PSN bo konsola była po to żeby się zrelaksować ograć grę z fajną fabułą, a nie słuchać 10-latków które spędzają w grach większość swojego życia i drą mordę na ile sposobów ci matkę zgwałcą
@bugzer: ile czasu poświęciłeś łącznie w grze żeby zarobić to 3500zl? xD wyszła ci chociaż najniższa krajowa?