Aktywne Wpisy

Mr_InC0gnit0 +214
Mieszkańcy #krakow macie na ten moment jedyną oraz realną szansę na pozbycie się pasożytów z organizmu. Nie zawiedźcie nas, dajcie z siebie 100% Te #referendum oraz wynik przełoży się na to, że ludzie w końcu będą mogli uwierzyć, że w kupie siła. A nie jak to mawiał pewien patopolityk "To ch…j, d…a i kamieni kupa"
Kaspii +97
#latwogang
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle

@aki_ Z drugiej strony masz dwoch
Nikt nigdzie nie powiedział, że życie jest sprawiedliwe i powinno być. To gdzie się urodzisz to loteria dlatego biedna rodzina z górnego zdjęcia będzie żyć
Wieży Eiffla jeszcze nie widziałem, ale wszystko przede mną.
Dziś chcesz równego dostępu do edukacji, jutro budujesz łagry i wybijasz wróble, jak powszechnie wiadomo ta uniwersalna prawda dziejowa wg ewangelii św mentzena sprawdza się zawsze i wszędzie.
@maikeleleq: Opowiedz mi o tych sposobach, mam pustą głowę
Nie masz warunków na życie jak na dole to po co robić dzieci by miały życie jak na 1 ?
@aki_
W mojej rodzinnej miejscowości jest pewien "ród" właśnie takiej patologii.
Od lat 80 do końcówki lat 90 "mamusia" tego rodu rodziła dzieci, zrobiła ich około 14 (jeśli dobrze liczę).
Bieda i
Najlepiej jakby kazdy wyjechal do miasta i zostala programista albo lekarzem, ktory potem zostanie zastapiony hindusem wywolujac masowe bezrobocie. Wtedy bedzie czysty kapitalizm i bedzie super, Bo nie bedzie komuny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@L3stat: minimalna odpowiedzialność społeczna to komunis?