Aktywne Wpisy
Sisal35 +21
#mecz wszyscy piszą ze Szwecją uja grała, a mi się przypomniała Grecja gdy wygrała euro. Silna obrona składne kontrataki i wysoki pressing po którym grabara nie miał siły nawet do połowy boiska wykopać. I dobrze że nie lecimy do USA bo lansu batyra bym nie zdzierżył.

N-Avoie +2
Przyjaciele, mam ogromny problem. Moja żona choruje na padaczkę nabytą od dwóch lat (9 lat temu wypadła pociągu i to normalne, że takie rzeczy czasie się uaktywniają). Ja cierpię na depresję, fobię społeczną a nie dawno mam nawrót ADHD (mam 38 lat, leczyłem się ok 16-19 roku zyci Żona ma leki częściowo refundowane, więc jej leki to ok 500-700zl miesięcznie. Moje leki, czyli Escitalopram, Pregabalina 300mg 150mg 150mg i triticco nie maja

@aki_ Z drugiej strony masz dwoch
Nikt nigdzie nie powiedział, że życie jest sprawiedliwe i powinno być. To gdzie się urodzisz to loteria dlatego biedna rodzina z górnego zdjęcia będzie żyć
Wieży Eiffla jeszcze nie widziałem, ale wszystko przede mną.
Dziś chcesz równego dostępu do edukacji, jutro budujesz łagry i wybijasz wróble, jak powszechnie wiadomo ta uniwersalna prawda dziejowa wg ewangelii św mentzena sprawdza się zawsze i wszędzie.
@maikeleleq: Opowiedz mi o tych sposobach, mam pustą głowę
Nie masz warunków na życie jak na dole to po co robić dzieci by miały życie jak na 1 ?
@aki_
W mojej rodzinnej miejscowości jest pewien "ród" właśnie takiej patologii.
Od lat 80 do końcówki lat 90 "mamusia" tego rodu rodziła dzieci, zrobiła ich około 14 (jeśli dobrze liczę).
Bieda i
Najlepiej jakby kazdy wyjechal do miasta i zostala programista albo lekarzem, ktory potem zostanie zastapiony hindusem wywolujac masowe bezrobocie. Wtedy bedzie czysty kapitalizm i bedzie super, Bo nie bedzie komuny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@L3stat: minimalna odpowiedzialność społeczna to komunis?