Aktywne Wpisy

michalxd21 +116
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
Karolya +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

- Jakie studia, po co studia, rzuć studia, w it NIKT nie patrzy na wykształcenie hahaha
Wykopowi kodoklepacze dziś:
- Czemu moje CV jest odrzucane na etapie automatycznej weryfikacji i nikt nawet nie odpisze, chlip chlip
Wykopfejs.jpg
#pracait #programowanie #programista15k #korposwiat #praca
@KrolSandaczPierwszyRozrzutny: prawie łyknąłem tą propagandę. Tym bardziej że pierwszą prace w korpo jako kodoklepak dostałem po ogólniaku. Chwała Bogu że jednak skończyłem studia bo teraz za chny by mi się nie chciało
To gadanie, że liczy się tylko doświadczenie to zawsze był cope. Przecież jak mają dwóch gości do wyboru o podobnych skillach i stawce to najpewniej wezmą tego z kierunkowym wykształceniem.
bardzo trafna uwaga
@Cineczeq: przy obecnym rynku IT raczej szanse blizej 0,2137%
@Romska_Palo_Ul_Laputa: Problem nie leżał w tym CZY robić studia ale CZY OPŁACA SIĘ robić studia. Bo nie oszukujmy się programy studiów mocno rozjeżdżają się z tym co jest poszukiwane na rynku. Wobc czego jako taki młody adept miałeś do wyboru:
1. załapanie się do pracy w jakimś korpo i ciśnięcie ile się da