Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #tinder #podrywajzwykopem

Też, jak widzicie dużo starszego typa z młodą laską, to was trochę skręca? Mam na myśli takie typowe relacje, że po facecie widać wiek, wygląda dziadowato itp.

Wiadomo, że fajnie mieć młodą laskę, jak się jest ale jak to jest taki układ sponsorowany i gość no jest oblechem. Po prostu ciężko mi sobie wyobrazić, że jakaś małolata widzi coś atrakcyjnego w gościu o aparycji na przykład Najmana lub coś w tym stylu. Wiecie takich typowych gości 40+. Nawet jeśli nie, to ciężko mi sobie wyobrazić , że w imię pieniędzy, wygody jest w stanie się zmuszać do różnych rzeczy.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LadnyChlopczyk: raz jakoś na pierwszym czy drugim roku studiów przyjechałam do rodzinnego domu na weekend i pojechałam z rodzicami do galerii na zakupy i tak sobie jakoś złapałam ojca za rękę beztrosko. Minęliśmy jakąś rodzinę z trójką maluszków i ten chłop się tak na nas gapił i jak nas minął, to spytał żonę "widzialaś?!" z takim oburzeniem. Wtedy dopiero uświadomiłam sobie jak to wygląda z perspektywy obcych - 21-letnia dziewczyna
  • Odpowiedz
@quarien: No nic - kwestia tego, że raczej młode laski patrzą z obrzydzeniem na różnych starych typów, co je zaczepiają na ulicy. A po drugiej stronie są takie, co się z nimi wiążą z jakiegoś powodu.
  • Odpowiedz
@LadnyChlopczyk: są dziewczyny, które lecą na chudych emo chłopaczków, są takie które lecą na owłosionego wikinga.
A są i takie które podnieca wiek, doświadczenie - i tym samym zaradność.

Ja wiem, że wszyscy chcą spłycać tych facetów do samych pieniędzy. Ale starszy dyrektor czy prezes nie znaleźli tych pieniędzy pod poduszką. I facet, między śniadaniem a lunchem zarobił pięć baniek, zwolnił trzy osoby i zatrudnił sześć... Jest podniecający.
  • Odpowiedz