zaradny-znawca-78: Przecież w finansach zawsze była lipa a jeszcze do Polski dają najgorszą robotę. Ty się ciesz bo te 10k to jest maximum w dobie AI i ludzi z innego kraju którzy wezmą mniej z pocałowaniem ręki a jeszcze będą zasuwać.
✨️ Autor wpisu (OP): @telemach20 aktualnie mam 6 biur na miesiąc, to ciezko zebym szedł na wiecej @sberatel jak widze odpowiedz z konkretami ( ͡°͜ʖ͡°) @Ziuk_Garlinski ale wiesz, ze ja ciagle jestem zatrudniony, mam stabilną pozycje w firmie i nie grozi mi zaden wylot? xd rozsylam cv bez zadnej presji ale jestem zdziwiony tak słabym brakiem feedbacku od potencjalnych pracodawców, wiec sie
oryginalny-badacz-57: miałem na początku roku 3 propozycje rozmów na wysłane jakoś 8 cv, najwięcej sobie zażyczłem 10,5 tys brutto ale mnie nie wzięli. Też wszędzie chcą 2-3 w tyg do biura, u mnie nie cisną o to jakoś bardzo to na razie nie mam ciśnienia.
@mirko_anonim: z tym chodzeniem to też zależy gdzie trafisz. U nas w firmie teoretycznie 2 dni z biura, w praktyce spora część managementu jest spoza PL, także chodzenia do biur i tak nikt nie sprawdza. Byle żeby robota była zrobiona.
#ksiazki Czytanie SF zacząłem od Zajdla i Lema, ale to arcydzieło Simmonsa jest poziom wyżej jednak przy całej sympatii do twórczości polskich pisarzy.
@mirko_anonim:
No korpo generalnie mają ostre ciśnienie na powrót do biur, więc nie dziw się, że na własne życzenie wycinasz sobie 75% ofert.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@sberatel jak widze odpowiedz z konkretami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ziuk_Garlinski ale wiesz, ze ja ciagle jestem zatrudniony, mam stabilną pozycje w firmie i nie grozi mi zaden wylot? xd rozsylam cv bez zadnej presji ale jestem zdziwiony tak słabym brakiem feedbacku od potencjalnych pracodawców, wiec sie
@mirko_anonim: aktualny rynek pracy to totalne bagno i to nie tyczy się tylko finansów i IT. Ostatnio do mnie się odezwali po pół roku od wysłania CV.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero