Aktywne Wpisy

DrJudym +154

mirko_anonim +27
✨️ Jak radzić sobie z wyzwiskami w rodzinie? Ⓘ
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

@KingaM: coś cudownego
źródło: 1000022749
PobierzCo było źródłem tego doznania?
A co sprawiło, że mu uwierzyłaś? Po samych bliznach trudno określić ich pochodzenie. Chłop mógł równie dobrze brać udział w jakiejś plemiennej wojence albo spaść z rusztowania. Realnie skrajny margines migrantów doświadcza jakichś represji, zwłaszcza tak brutalnych. Im bardziej spektakularnie coś brzmi,
@EugeniaEdytowany: Ogólnie rozumiem i całkiem prawdopodobne, że jest po prostu tak jak mówisz. Natomiast z własnych doświadczeń na Bliskim Wschodzie gdzie nabierałem się na wszystko już wiem, że zawsze trzeba mieć rezerwę jeśli nie mamy pewności co do danej osoby, a w Afganistanie był podobny scenariusz. Armia i rząd