Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lewoprawo: Żeby to działało, musieli stworzyć takiego właśnie samograja na wszelkie okazje. Wymyślasz problem, zbierasz bojących się ludzi, nic się nie dzieje, mówisz ludziom, że nic się nie dzieje, bo zaczęli działać. W ten sposób można wmówić dosłownie wszystko, dowolny fikcyjny problem.

I nie da się kompletnie z tym walczyć, bo najpierw tym ludziom wmówili, że cokolwiek by wróg mówił to kłamie. Nie da się nic udowodnić, pokazać czarno na
  • Odpowiedz
@lewoprawo: a pamiętasz jak przez zachodnią granicę polskie władze przy współpracy z niemieckimi przepychały nam stałe nielegalnych imigrantów i okazało się, że to prawda więc "polski" rząd zakazał o tym informować?
  • Odpowiedz
@lewoprawo: a ty jesteś wyborcą Bosaka czy jak? I niby co, chcesz kogoś przekonać by np. zamiast Bosaka popierał Zandberga?
Powiem ci typie tak - weź się rozpędź dobrze i walnij tym swoim pustym jak synagoga nocą łbem w coś dużego i ciężkiego - rozumu ci od tego nie przybędzie, ale chociaż zrobisz coś śmiesznego.
  • Odpowiedz
  • 3
@Aaron_Mivnitz: Tak wiem, bo też oglądałem te filmiki Michalkiewicza, gdzie mówił o corocznym obowiązku raportowania. Moim zdaniem ten temat skończy się tak samo, jak niemieckie reparacje dla Polski. Im dłużej czekamy, tym mniejsza szansa że coś z tego wyniknie, bo chodzi tu już o coraz bardziej zamierzchłą historię. Na dzień dzisiejszy szansa na powodzenie którejkolwiek z tych rzeczy jest bliska zeru. Zwłaszcza, że obecnie USA wycofują się ze swoimi wpływami
  • Odpowiedz
@lewoprawo: nie "zdobyłem" tej wiedzy podczas oglądania materiałów Michałkiewicza. To raz, dwa - jeśli sądzisz, że USA odwrócą się do mojżeszowego plemienia to sorry, ale ponowię prośbę o rozpęd i walnięcie w coś ciężkiego.
  • Odpowiedz
@Aaron_Mivnitz

@lewoprawo: nie "zdobyłem" tej wiedzy podczas oglądania materiałów Michałkiewicza.

To pochwal się swoimi źródłami. Bo OP właśnie o tym cały wpis pisał, żebyśmy krytycznie myśleli i oceniali polityków bazując na rzeczywistości a nie ich gadaniu.
  • Odpowiedz