Wpis z mikrobloga

Od rana dostaję od jednej osoby życzenia śmierci w związku z moim donosem na policję, że ciapek w stanie nietrzeźwości jeździ motorem. To zabawne, że osoba która tak chętnie straszy nas prokuratorem i policją ma problem, gdy nie chcemy kolejnych ofiar na drogach. Pomyśl bystrzak, może gdyby ktoś kiedyś zachował się tak jak ja, to nie musiałbyś robić zbiórek charytatywnych na rehabilitację jednej osoby ze swojej rodziny ( ͡° ͜ʖ ͡°). Po drugie sam mnie straszyłeś policją jak ci pisałem, że się spotkamy w strzegomianach i pogadamy twarzą w twarz xD moja oferta sparingu jest dalej aktualna. Jak Ci urosną cohones to zapraszam do tańca
ps ja z kierującymi po pijaku, majciarzami innymi pdfami lecę do spodu, a Ty się przestraszyłeś 30 kg szczypiora i mu oddałeś kluczyki, śmiechu warte #bystrzaktv #patostrimy
lagomorph - Od rana dostaję od jednej osoby życzenia śmierci w związku z moim donosem...

źródło: IMG_7341

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lagomorph: jak tak cie czytam to właściwie mi sie ciebie szkoda zrobiło bo jak musisz sie chwalić jakimś laptopem ze śmietnika to pewnie potrzebujesz pomocy xD i jeszcze jak pomyślę ze ty ciagle naćpany lekami
  • Odpowiedz
  • 3
@bystrzaktvv: zapytaj swojego kolegi co mu dałeś kluczyki jak był nafurany i powiedziałeś żeby jechał. Czyli nakłanianie do popełnienia przestępstwa i nie powiadomienie służb mimo posiadanej wiedzy
  • Odpowiedz