Wpis z mikrobloga

Od rana dostaję od jednej osoby życzenia śmierci w związku z moim donosem na policję, że ciapek w stanie nietrzeźwości jeździ motorem. To zabawne, że osoba która tak chętnie straszy nas prokuratorem i policją ma problem, gdy nie chcemy kolejnych ofiar na drogach. Pomyśl bystrzak, może gdyby ktoś kiedyś zachował się tak jak ja, to nie musiałbyś robić zbiórek charytatywnych na rehabilitację jednej osoby ze swojej rodziny ( ͡° ͜ʖ ͡°). Po drugie sam mnie straszyłeś policją jak ci pisałem, że się spotkamy w strzegomianach i pogadamy twarzą w twarz xD moja oferta sparingu jest dalej aktualna. Jak Ci urosną cohones to zapraszam do tańca
ps ja z kierującymi po pijaku, majciarzami innymi pdfami lecę do spodu, a Ty się przestraszyłeś 30 kg szczypiora i mu oddałeś kluczyki, śmiechu warte #bystrzaktv #patostrimy
lagomorph - Od rana dostaję od jednej osoby życzenia śmierci w związku z moim donosem...

źródło: IMG_7341

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@bystrzaktvv: niech cie wujek w szafie ukryje tak jak perełkę swoją co jej teraz wspólnie życie niszczycie strimami. Ten wujek z kanapy bo drugi to nie wiadomo czy jeszcze ma puls xD
  • Odpowiedz
  • 3
@bystrzaktvv: już mi kiedyś swój plan przedstawiłeś, że jak podjadę to mnie kamery nagrają i lecisz z tym na psy. Poczekam aż komornicy ci zgarną te kamery za długi i wtedy wrócimy do rozmowy. Człowieku mógłbyś wszystkich tych zombiaków co tam mieszkają zabrać ze sobą i bym was jednym liściem położył xD typie ciebie na grupę MMA zapisali do juniorów a miałeś 30 lat, co ty bredzisz
  • Odpowiedz
  • 1
@bystrzaktvv: pilnuj tam żeby na wujka ładnie pluli za 4 zł bo ma 700 zł do zapłaty a jedna osoba 21 k długu. Liście to ty od komorników będziesz dostawał. I uważaj piwka nie tykaj bo znowu będzie kuku, 30 letni nastolatku xD
  • Odpowiedz
  • 6
@bystrzaktvv: typie moja firma robi takie obroty przez weekend ile twój stream przez miesiąc. Ja mam czas na treningi i oglądanie streama bo mam łeb na karku. A u Ciebie wujek musi żebrać o 50 zł (właśnie to robi) żebyś miał na prąd
  • Odpowiedz
  • 2
@bystrzaktvv: no bo mnie stać żeby tak robić xD przecież jak ja bym moim samochodem podjechał pod tą lepiankę to z automatu wszyscy w okolicy by się rzucili żeby chociaż karoserii dotknąć. Zaraz Ci tam puszczę donejta bo aż żal patrzeć w jakich warunkach tam żyjecie. Kup sobie za to chlebek
  • Odpowiedz