Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +662
Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD

Ksiega_dusz +75
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz

źródło: 1000018189
Pobierz@GomiGomi: i SSP i partia sejmowa opłacane są z pieniędzy podatników, więc zbyt dużej różnicy nie ma
@GomiGomi: a patria finansowana jest z budżetu państwa
Poza tym hejt na nią spadł po tym wywiadzie w tvp gdzie święcie się oburzyła i zaczęła wrzeszczeć z demonicznym wzrokiem zamiast normalnie odpowiedzieć na pytania dziennikarek
Pominę to że jako jedna z pierwszych zaczęła arbitralnie forsować tezę że wybory wygrał Snus mimo że skala
@polski_polak_z_polski: złość wyborców pis2050 to mszczenie się Tuska? XD
i po drugie,ta informacja wyszła przed spotkaniem Hołowni z Bielanem
@GomiGomi: pewnie działała tam od dawna bo poszła tam za namową matki...
@polski_polak_z_polski: dziennikarki zadały zwykle pytanie o to czy dorosła kobieta jest zatrudniona w strukturach partii, a wielka pani minister się oburzyła i sama swoją przesadzoną reakcją sprawiła, że temat stał się głośny
Poza tym ona już wcześniej sobie nagrabiła swoją arogancją i epitetami rzucanymi w stronę
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU:
Tuńczyk któremu Kaczyński zbierał podpisy w 2015 i dzięki temu razemki weszły do sejmu, a teraz tunczyk i reszta razem jadą Pisowskim przekazem - faktycznie to Tusk musiał aktywować tuskoboty, bo przecież wyborcy koalicji wcale a wcale sami by się na nich nie wkurzyli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bylem_zielonko: true. Jak ktoś nie ogarnia tematu i kieruje się głównie emocjami to reakcja cioci wyglądała jak
winny się tłumaczy, gdzie generalnie dało się to trochę lepiej pociągnąć@FunnyLogin: nie no tyle to nie xD
Może Hołownia kombinuje wejście w koalicję z PiSem zamiast konfy, bo Kaczyński gardzi przecież konfiarzami? Tylko byłoby to idiotyczne, bo Hołownia momentalnie straciłby całe poparcie
źródło: 1000011501
Pobierz