Wpis z mikrobloga

@jmuhha jak lubię Pelczynska, tak załatwianie roboty córce w SSP, gdzie ta córka swoją internetowa działalnością raczej nie wykazywała blyskotliwych kompetencji, to jednak trochę słabe. Ja sobie nie życzę żeby z moich pieniędzy było to finansowane i dobrze ze media to naglasniaja. Do jakiej opcji politycznej by nie należała.
  • Odpowiedz
@jmuhha: nieźle, czyli lobbyści już działają nawet w taki sposób. Na miejscu jej córki usunęłabym wszystkie social media/stworzyła lewe konta, bez powiązań. Trzeba walczyć dalej.
  • Odpowiedz
  • 37
@Kawa_z_cynamonem No ta, to boli. Chociaż osobiście uważam że to jest w dużej mierze kwestia Tuska, któremu nie zależy specjalnie na realizacji postulatów jego koalicjantów. Smutna prawda jest taka, że jeśli nic się nie zmieni, to zobaczymy większość konstytucyjną konfopisową.
  • Odpowiedz
@Nobel21: Brak realizacji postulatów koalicjantów to jedno. Z tego co pamiętam brak rzecznika rządu to też był pomysł Tuska/PO. PiS nie musi się aż tak bardzo starać żeby rządzić po raz kolejny. Tak na dobrą sprawę gdyby nie ten wyrok TK to pewnie by teraz dalej rządzili bez przerwy. Myślę, że w Polsce jest potrzebna partia, która będzie trochę taka jak PiS, ale bez tego całego syfu ze zmianami w
  • Odpowiedz
@Nobel21: paradoksalnie dzięki tej akcji notowanai Hołowni i 2050 mogą się polepszyć.

Bo ludzi wkurzonych na KO jest ogrom, na kogoś oni muszą zagłosowali w 2027 roku, a do KO są zrazeni. I oby 2050 przejęło tych wyborcow

Tfu na Rudego
  • Odpowiedz
@jmuhha: A po co mają się konfrontować z nią skoro mogą uderzyć tam gdzie bardziej boli? Uderzyła w interesy pewnych ludzi i czego się spodziewała? Kwiatów?
  • Odpowiedz
  • 40
@jmuhha: Tusk obiera kurs na 20% i brak koalicjantów. To jest jednak debil i nie dziwne, że co wybory p----------a z kaczyńskim, który nie potrafi nawet zakupów zrobić xD
  • Odpowiedz
@jmuhha: To już jest too much. Gdybym coś takiego zobaczył przed 2 turą, po prostu oddałbym głos nieważny, bo nie chcę kogoś powiązanego z tym środowiskiem. Nigdy więcej KO ani PiSu. Ci pierwsi już pokazali, że niekoniecznie są tym mniejszym złem, a takim samym.
  • Odpowiedz