Aktywne Wpisy
krystse +2
Jakiś mądry rowerzysta przypina sobie już drugi miesiąc rower do szafki obok na moim miejscu parkingowym w garażu podziemnym. Co mogę z tym zrobić? Szafka jest na miejscu sąsiada, który miał problem do mnie ze to mój rower, więc to nie jego. Wychodzi na to, że to zupełnie jakaś osoba trzecia. Administracja ma to w dupie. Nie da się go przenieść bo ma mocne zapięcie. Kończą mi sie pomysły, a niesamowicie mnie
źródło: IMG_7564
Pobierz
ewataewa 0
#perfumy weto weto weto....
A jak Ty miałbyś/miałabyś moc sprawczą, by zawetować jedną markę, to byłaby to:
A jak Ty miałbyś/miałabyś moc sprawczą, by zawetować jedną markę, to byłaby to:
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-12 221346
Pobierz

@mirko_anonim:
Myślę, że w całej okolicy jesteś spalony. Realia powiatowe :)
@mirko_anonim: Poprawka* PUA to nie jest ogólnie najlepszy pomysł. Ten mechanizm polega zazwyczaj po prostu na dojeniu frajerów obiecując i gruszki na wierzbie przez jakichś ''guru''.
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: I mają rację, daj im spokój. 18/19 latki nie potrzebują jakiegoś #przegrywa -a który zamiast być normalnym ogarniętym fajnym mężczyzną ugania się za prawdopodobnie za znacznie młodszymi od siebie dziewczynami pisząc na wykopie o rynku matrymonialnym czyli następnym urojeniu każdego piwniczaka typowego.
@RozwiewamyTajemnice: Nie realia powiatowe, a realia bycia s----------m słuchającym jakichś pierdów typu pua albo innego redpilla dla kretynów.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
Jak już się uparłeś to trzeba było tylko do jednej startować i próbować, naprzykrzać się jej. Tak wyszedłeś na creepa i desperata.
Czy widzialeś żeby biedny calymi dniami szukał kogoś kto da mu hajs za nic?
Różne są przypały w zyciu. Ty jesteś brzydki, więc pogódz sie z samotnością i daj spokój kobietom.