Wpis z mikrobloga

Jednak PUA w małej miejscowości to nie najlepszy pomysł.

@mirko_anonim: Poprawka* PUA to nie jest ogólnie najlepszy pomysł. Ten mechanizm polega zazwyczaj po prostu na dojeniu frajerów obiecując i gruszki na wierzbie przez jakichś ''guru''.
  • Odpowiedz
Teraz laski Kręcą ze mnie beke

@mirko_anonim: I mają rację, daj im spokój. 18/19 latki nie potrzebują jakiegoś #przegrywa -a który zamiast być normalnym ogarniętym fajnym mężczyzną ugania się za prawdopodobnie za znacznie młodszymi od siebie dziewczynami pisząc na wykopie o rynku matrymonialnym czyli następnym urojeniu każdego piwniczaka typowego.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bez urazy, ale troche sie nie dziwię ze jak stary chlop próbuje urabaiac małolata, to mogą sie trafić takie, co będą cisnąć niego bekę. Jak miałam 18, to raczej nie interesowali mnie goście pod 30stke.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Typie. Spalony to już mogłeś być jak uraziłeś jakąś dziewczynę na Tinderze czy innym Badoo 10 lat temu, bo one mają swoje grupki na fb, np. tinder sekcja ostrzegawcza okolice Warszawy. xD Opinię masz zepsutą.
Jak już się uparłeś to trzeba było tylko do jednej startować i próbować, naprzykrzać się jej. Tak wyszedłeś na creepa i desperata.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
skrupulatny-badacz-95: Czy widziałes żeby ktoś kto nie może chodzić probował się zachowywać jak ktoś kto może chodzić? Czy widziałeś żeby ciągle zwalał się z wózka i próbował wstawać i szukał opcji na wstanie mimo że to logiczne że opcji nie ma?

Czy widzialeś żeby biedny calymi dniami szukał kogoś kto da mu hajs za nic?

Różne są przypały w zyciu. Ty jesteś brzydki, więc pogódz sie z samotnością i daj spokój kobietom.
  • Odpowiedz