Aktywne Wpisy
WiecznyBak_79 +90
Siema mirasy
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka

ChlopoRobotnik2137 +186
Leżę se w gnieździe i myśle co robić w akompaniamencie kropli deszczu uderzającego o tarp ( ಠ_ಠ)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_2585A658-FB14-4299-8D63-B74EBC0C080E-817-00000012E8007B1A
Pobierz

Pociąg do Chorwacji załadowany na 100% (już pierwszego dnia 95%) a Mentzen sugeruje, że ceny połączeń lotniczych są tańsze.
Krytykować PKP można ale ta trasa to akurat strzał w 10 (zresztą Deutsche Bahm od dawna jeździ na różnych dalekich trasach turystycznych przynoszących ogromne zyski).
Nie jest to prawdą bo:
- Pociąg jedzie z Warszawy a załączony samolot z Rzeszowa
- Pociąg dojeżdża do Rjeki a samolot ląduje w Zadarze
- Załączona cena nie zawiera bagażu (w PKP oczywiście on jest)
- Lot powrotny jest droższy
- Pula biletów to całe 4 sztuki
Zresztą skoro trasa przynosi zyski i sprzedaje się dobrze - w czym problem?
Są zapewne osoby, które w spokoju mogą jechać 19h sącząc sobie piwko i co komu do tego.
#polityka #polska #konfederacja
źródło: temp_file4543561590759639233
Pobierz"Nie jest to prawdą bo:
- Pociąg jedzie z Warszawy a załączony samolot z Rzeszowa
- Pociąg dojeżdża do Rjeki a samolot ląduje w Zadarze"
XDDDDDD tłumaczać na ludzki: nie jest to prawdą bo nie lubie mentzena i sie zesrałem XDDDDDD
Może niektórzy ludzie boją się samolotów, wolą podróżować pociągami przy okazji podziwiając widoki, nie wiem, ale zainsteresowanie jest ogromne.
Jak to mówią, psy (bo tych z opozycji ludźmi bym nawet nie nazwał) szczekają, karawana jedzie dalej.
Prawdopodobnie taniej by mnie wyniosło pojechanie pociągiem
samolot do zadaru w obie strony w 300zl mozna znalezc
tak pozostaje kwestia bagazu - w tanich mozesz wziac dokupic jeden 20kg na rodzine i styknie
źródło: temp_file3110869009450215033
Pobierz