Aktywne Wpisy

adisoniusz +495
Wiem że na wykopie panuje antypieskowa narracja, ale musze sie czymś podzielic. Ostatnio mam w życiu sporo stresów i przygnebienia zwiazanych z remontem i wykańczaniem mieszkania na czym sie kompletnie nie znam, co mnie troche dobija bo uważam że powinienem jednak umiec takie rzeczy. Dodatkowo różowa dociska presje swoimi pomysłami których nie umiem realizować albo robie powoli. I w chwilach szarych myśli mam zawsze tego gluta do którego moge sie przytulić, cieszy
źródło: temp_file7451926763422233535
Pobierz
wy_elementy_jedne +251
źródło: IMG_9153(1)
Pobierz

Pociąg do Chorwacji załadowany na 100% (już pierwszego dnia 95%) a Mentzen sugeruje, że ceny połączeń lotniczych są tańsze.
Krytykować PKP można ale ta trasa to akurat strzał w 10 (zresztą Deutsche Bahm od dawna jeździ na różnych dalekich trasach turystycznych przynoszących ogromne zyski).
Nie jest to prawdą bo:
- Pociąg jedzie z Warszawy a załączony samolot z Rzeszowa
- Pociąg dojeżdża do Rjeki a samolot ląduje w Zadarze
- Załączona cena nie zawiera bagażu (w PKP oczywiście on jest)
- Lot powrotny jest droższy
- Pula biletów to całe 4 sztuki
Zresztą skoro trasa przynosi zyski i sprzedaje się dobrze - w czym problem?
Są zapewne osoby, które w spokoju mogą jechać 19h sącząc sobie piwko i co komu do tego.
#polityka #polska #konfederacja
źródło: temp_file4543561590759639233
PobierzRównie dobrze można byłoby cieszyć się z otwieranych w PRL przez Gierka i Jaruzelskiego Gierkówek, które mimo otwarcia nadal były budowane przez wojsko a dodatkowo państwo było zarządzane w sposób dziadowski xD
Taka słaba małostkowość z waszej strony
Jest to dodatkowo irytujące jako iż jest to przedstawiane jako wielki sukces ministerstwa infrastruktury. Sukces to by to był
źródło: screenzkoleo
PobierzPierwsze słyszę. To kolejny mit:
Zysk netto PKP w ostatnich latach znacząco się różni w zależności od spółki wchodzącej w skład Grupy PKP.
@Caracas: jak zwykle populisci prawaki maja problem z tym co dobrze działa i sami maja takie postulaty wolnwgo rynku xD
Komentarz usunięty przez autora
@Papieszpolak6996:
Poproszę link do biletu Kraków-Kołobrzeg za 20 zł. Serio proszę bo chcę kupić.
JESTES DEBILEM XDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: temp_file7438425828574299504
Pobierzźródło: temp_file3783101898935168861
Pobierz