Wpis z mikrobloga

@In_thrust_we_trust: a ja mam otwarte 2 rekrutacje do faanga (jedna już na ostatnim etapie, obstawiam ofertę na 90%), jedną do top-tier produktówki z USA, a w inboksie na linkedin z 50 rekrutywek z okejowych i shitowych kontraktowni.

aha, mam robotę, więc jak się nie uda to ¯\(ツ)/¯

więc nie jest źle, ale trzeba myśleć głową a nie dupą bu-ha-ha.
  • Odpowiedz
mój robi ogólnie w wykończeniówce (głównie glazura, tynki itp) I też ma roboty na pół roku zaklepane xD

@In_thrust_we_trust: no w skrocie napisalem. Ten moj tak samo robi prawie wszystko poza gazem.
Ostatnio ktos chcial tapete polozyc. Jeden dzien pracy, ale on nie lubi za bardzo tapet. Zaspiewal na o-------l 1000 zł i sie zgodzili. 7h robil (z wnesieniem gratow, sprzataniem itd :)))
Nie pierdzieli sie juz w tancu. Nie
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust: tak samo jak twój

tak już jest z dowodami anegdotycznymi.

hiring jest gorszy niż zakładamy, bo zmiany przepisów podatkowych w USA są dość mocno dotkliwe dla naszej branży.

natomiast tragedii nadal nie ma, a jeśli weźmiesz odpowiedni punkt odniesienia to zaczyna być lepiej niż rok temu (i nie, 2021-2022 gdzie wejście do branży warunkowane było posiadaniem pulsu i umiejętnością pisania na klawiaturze, a awans na seniora rozwiązaniem problemu z
  • Odpowiedz