Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +7
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

donfallo +93
źródło: temp_file4528602832762711303
Pobierz

źródło: 9zcyyk
Pobierz@In_thrust_we_trust: a moj gipsiarzem/g;azurnikiem i ma kalendarz z------y na pol roku
aha, mam robotę, więc jak się nie uda to ¯\(ツ)/¯
więc nie jest źle, ale trzeba myśleć głową a nie dupą bu-ha-ha.
I zarabia lepiej niż senior programista
@In_thrust_we_trust: no w skrocie napisalem. Ten moj tak samo robi prawie wszystko poza gazem.
Ostatnio ktos chcial tapete polozyc. Jeden dzien pracy, ale on nie lubi za bardzo tapet. Zaspiewal na o-------l 1000 zł i sie zgodzili. 7h robil (z wnesieniem gratow, sprzataniem itd :)))
Nie pierdzieli sie juz w tancu. Nie
tak już jest z dowodami anegdotycznymi.
hiring jest gorszy niż zakładamy, bo zmiany przepisów podatkowych w USA są dość mocno dotkliwe dla naszej branży.
natomiast tragedii nadal nie ma, a jeśli weźmiesz odpowiedni punkt odniesienia to zaczyna być lepiej niż rok temu (i nie, 2021-2022 gdzie wejście do branży warunkowane było posiadaniem pulsu i umiejętnością pisania na klawiaturze, a awans na seniora rozwiązaniem problemu z
Dokładnie tak. Ostatnio mój kolega chciał przemalować dom i malarz zaśpiewał mu 2500 za malowanie. Max 2 dni roboty na lajcie, przy zapieprzaniu może by sie w dobe uwinął xD