Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +315
Przypominam, że wszystkie urzędy w małych miejscowościach to w rzeczywistości żydowskie przedszkola dla dorosłych kobiet.
-90% pracowników to kobiety
-0% przydatności takiego obiektu
-główny cel to dawanie zajęć kobietom aby nie siedziały znudzone w domu bo jeszcze by wymyśliły np. rodzić dzieci
-zamiast tego przekładają papierki ze stosu A na stos B, popijają kawę i rywalizują między sobą o ubiór i wakacje
-ich pensje to za mało aby mogłby się samodzielnie utrzymać (jedzenie, ubrania, wakacje) więc potrzebna
-90% pracowników to kobiety
-0% przydatności takiego obiektu
-główny cel to dawanie zajęć kobietom aby nie siedziały znudzone w domu bo jeszcze by wymyśliły np. rodzić dzieci
-zamiast tego przekładają papierki ze stosu A na stos B, popijają kawę i rywalizują między sobą o ubiór i wakacje
-ich pensje to za mało aby mogłby się samodzielnie utrzymać (jedzenie, ubrania, wakacje) więc potrzebna
źródło: IMG_3032
Pobierz
wfyokyga +98
źródło: temp_file2270237637392398901
Pobierz

źródło: Bez nazwy
PobierzWymieniliśmy wczoraj trochę wiadomości i się z nią umówiłem na sobotę, a rano takie coś wysłała. Chyba chodziło jej o to, że dzień dobry nie napisałem dzisiaj xD
To się chłopu udał unik przed wladowaniem w toksyka
źródło: temp_file7695442412034740466
PobierzMoże i tak, ale jeśli jako facet dostajesz coś takiego od co drugiej dziewczyny, to po prostu ręce opadają. Wszystkie jesteście takie same – tylko w innym opakowaniu. Widzę to sam: dziewczyny udają, że nie są zainteresowane, a jak przestajesz się odzywać, to zaczynają "dawać znaki" – np. lajkami na
@ChadLite_Looksmaxing: Kurcze, jak tak czytam wykop, to co chwilę się dowiaduję, że jestem mężczyzną xD
@choochoomotherfucker: A JESTEŚ?
Po pierwsze, nie znam całej rozmowy ani dynamiki relacji, więc opieram się wyłącznie na doświadczeniu czyli IDZD. Po drugie, on zaproponował spotkanie, co w moim odczuciu świadczy o większym zaangażowaniu niż niekończące się pisanie. Może ma specyficzne poczucie humoru, które w wiadomościach mogłoby kogoś urazić (nawet nie wiesz, jak czasem muszę się hamować, pisząc z kimś ;)).
Oj Różowe, rurzowe – czasem naprawdę Was nie rozumiem.
Relacje z druga osoba buduje sie poprzez rozmowe ;) polecam sprobowac. Nie dziwne, ze gosciu w ogole z nia nie gada, a pozniej oczekuje jakichs spotkan - w domysle na ruchanie i sie dziwi, ze laska jest w-------a, ze traktuje ja
No to chyba wiesz, jakie miał zamiary. Przykro że widział w Tobie tylko pokrowiec na swojego naganiacza a nie docenił Twojej niesamowitej elokwencji.
Tzn. Nie zalezy mu. Wzial byle jaka laske z tindera, zeby bylo.
Mam inne doświadczenia w tym temacie.