Wpis z mikrobloga

@Satan_Was_a_Babyboomer z drugiej strony to się nie dziwię że d------a chciała pewnie chwilę dłużej pogadać. A Typ nie miał czasu. Ludzie są absolutnie różni i potrzebują różnych rzeczy. Mogła to w innej formie przekazać. I bez takiej manipulacji. Widać że jej zależało :-)
  • Odpowiedz
@royal_princess:

z drugiej strony to się nie dziwię że d------a chciała pewnie chwilę dłużej pogadać. A Typ nie miał czasu.

Może i tak, ale jeśli jako facet dostajesz coś takiego od co drugiej dziewczyny, to po prostu ręce opadają. Wszystkie jesteście takie same – tylko w innym opakowaniu. Widzę to sam: dziewczyny udają, że nie są zainteresowane, a jak przestajesz się odzywać, to zaczynają "dawać znaki" – np. lajkami na
  • Odpowiedz
@shaunblack: Klasyka na tinderze. Dlatego najlepiej napisać do dupki jakoś w czwartek/piątek i atakować już na spacer max do 2 dni. Bo jak napiszesz wieczorem w niedziele, ona w tygodniu nie ma czasu bo śpi po pracy w biurze i oczekuje zabawiania przez tydzień aż do momentu spotkania. A mężczyzna to zadaniowiec, jak ustali, że widzimy się za tydzień to się widzimy i nie muszę podtrzymywać rozmowy, kobietki tak nie
  • Odpowiedz
A mężczyzna to zadaniowiec, jak ustali, że widzimy się za tydzień to się widzimy i nie muszę podtrzymywać rozmowy, kobietki tak nie potrafią bo jeszcze mają przez ten tydzień milion wiadomości gdzie spermiarze stają na głowie aby je zabawiać.

@ChadLite_Looksmaxing: Kurcze, jak tak czytam wykop, to co chwilę się dowiaduję, że jestem mężczyzną xD
  • Odpowiedz
@Ciasteczkowe-tiramisu

Po pierwsze, nie znam całej rozmowy ani dynamiki relacji, więc opieram się wyłącznie na doświadczeniu czyli IDZD. Po drugie, on zaproponował spotkanie, co w moim odczuciu świadczy o większym zaangażowaniu niż niekończące się pisanie. Może ma specyficzne poczucie humoru, które w wiadomościach mogłoby kogoś urazić (nawet nie wiesz, jak czasem muszę się hamować, pisząc z kimś ;)).

Oj Różowe, rurzowe – czasem naprawdę Was nie rozumiem.
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer: wy jestescie naprawde nienormalni xD tez jeden chlop mi tak raz o-----l xD przez miesiac sie nie odzywal, a pozniej z d--y dzwoni i zaprasza mnie do siebie…
Relacje z druga osoba buduje sie poprzez rozmowe ;) polecam sprobowac. Nie dziwne, ze gosciu w ogole z nia nie gada, a pozniej oczekuje jakichs spotkan - w domysle na ruchanie i sie dziwi, ze laska jest w-------a, ze traktuje ja
  • Odpowiedz
@Ciasteczkowe-tiramisu

wy jestescie naprawde nienormalni xD tez jeden chlop mi tak raz o-----l xD przez miesiac sie nie odzywal, a pozniej z d--y dzwoni i zaprasza mnie do siebie

No to chyba wiesz, jakie miał zamiary. Przykro że widział w Tobie tylko pokrowiec na swojego naganiacza a nie docenił Twojej niesamowitej elokwencji.
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer:

Tylko to średnio ma zastosowanie w dobie aplikacji randkowych, bo tam się poznali, plus PRZECIEŻ ROZMAWIALI ze sobą, a też chłop ma prawo do czasu wolnego po pracy. Moim zdaniem chciał zwyczajnie szybko zweryfikować rozmówcę i oszacować, czy warto w to iść, a przynajmniej ja bym tak zrobił, jakby mi się z kimś dobrze pisało czy rozmawiało.

Tzn. Nie zalezy mu. Wzial byle jaka laske z tindera, zeby bylo.
  • Odpowiedz
@shaunblack: teraz już jestem stary i mniej wybrzydzam, ale jak mi jakaś laska powiedziała nie - to ok, nie, nie będę dusił i pajacował, taka która zgodziła się od razu jest przyjemniejsza w obyciu niż taka która wymaga atencji na dzień dobry. A czas jest najważniejszą walutą. Niektóre d--y to się potrafią spytać czy nie kupię rodzinnego auta żeby jej bachory do szkoły wozić xDDDDD
  • Odpowiedz