Wpis z mikrobloga

A ludzie stoją jakby właśnie ktoś ich podłączył do Matrixa i czekają, aż program łaskawie pozwoli wrzucić jedynkę. Pierwszy się zamyślił, drugi czeka na ruch pierwszego, trzeci scroluje TikToka, a reszta stoi, bo przecież... „może tam z przodu wojna?”. Jak już ruszają, to oczywiście z opóźnieniem jak PKP w grudniu.

I tak mijają sobie cenne sekundy życia, które mógłbym spędzić w domu, a nie w aucie wśród geniuszy transportu drogowego.

@Chicoxxx66: kolega
  • Odpowiedz
@Chicoxxx66, w tym tygodniu częściej niż zwykle jeżdżę A4 Wrocław-Legnica i to jest jakiś nieśmieszany żart xD 5km z przodu ktoś nieumiejętnie zmienił pas powodując falę hamowania, która z tyłu poskutkowała właśnie takim korkiem z czapy xD Najśmieszniej jak w poniedziałek jechałem do Legnicy i widziałem jak ruch na przeciwnych pasach robi się coraz gęstszy, aż trafiłem na zator na kilka kilometrów. Oczywiście żadnych robót, wypadków, nic. Tylko ten jeden
  • Odpowiedz
Stoję na światłach. Zielone. Zielone, k-----a! A ludzie stoją jakby właśnie ktoś ich podłączył do Matrixa i czekają, aż program łaskawie pozwoli wrzucić jedynkę. Pierwszy się zamyślił, drugi czeka na ruch pierwszego, trzeci scroluje TikToka, a reszta stoi, bo przecież... „może tam z przodu wojna?”. Jak już ruszają, to oczywiście z opóźnieniem jak PKP w grudniu.

I tak mijają sobie cenne sekundy życia, które mógłbym spędzić w domu, a nie w aucie
  • Odpowiedz
I tak mijają sobie cenne sekundy życia, które mógłbym spędzić w domu, a nie w aucie wśród geniuszy transportu drogowego.

A tak, takich ludzi jak Ty to też lubie. Kierowca typu najważniejszy na drodze, jemu spieszy się najbardziej, jego czas jest najcenniejszy, reszta to j----i idioci. Opisujesz standardowe sytuacje na drodze a pomijasz w nich samego siebie - tego zawsze najmądrzejszego, praktycznie każdego kierowce.
  • Odpowiedz
@scdt: no nie wiem, OP wydaje się świadomym użytkownikiem drogi, bo samo to, że widzi te problemy już lepiej o nim świadczy niż ta reszta NPC, która właśnie tak bezmyślnie się porusza po drogach. Przecież jakby te j----e NPC chociaż raz pomyślały tak jak OP, to by już tak nie o----------y na drodze.
  • Odpowiedz