Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@Dinkozaur30: No właśnie, a ja już tym rzygam. Nawet nie moge czegoś wyszukać, bo wyskakuje zupełnie coś innego i do tego ai podpowiada ( gdzie ja tego nie potrzebuje i nie da sie wyłączyć...) Znaczy, da sie, ale trzeba trochę pogrzebać.
  • Odpowiedz
@wykoppltakastronazobrazkami: byc moze przyjdzie moment przesilenie. Bedzie przesyt a ludzie beda miiec wy----ne na AI i beda jednoznacznie olewac albo i to bedzie chyba gorsze kazdy filmik bedziemy brany na powaznie. I propoganda bedzie rozgrzana jkak nigdy wczesniej
  • Odpowiedz
  • 1
@wykoppltakastronazobrazkami: Można z łatwością poznać ai, bo wszystko jest takie idealne, gładkie, nie pasujące do tła, w głowie zapala sie lampka, ze coś tu nie pasuje ( obraz zazwyczaj jest miękki, gładki, zbyt idealny). Oczywiście, to sie z czasem zmieni i mam tę świadomość. Jeśli raz, drugi i trzeci raz nie odróżnię ai od realu, to dam ci znać mówiąc, że mamy prze##bane.
  • Odpowiedz
  • 1
@ziomik: Najgorsze jest to, że technologia Ai cały czas sie rozwija ( i to w negatywny sposób). jest wykorzystywana w tej chwili prawie wszędzie i to raczej nie będzie scenariusz ala znudzą sie, tylko to wejdzie w zupełnie inny poziom.

Bedzie przesyt a ludzie beda miiec wy----ne na AI i beda jednoznacznie olewac albo i to bedzie chyba gorsze kazdy filmik bedziemy brany na powaznie. I propoganda bedzie rozgrzana jkak
  • Odpowiedz
  • 1
@PawelW124: Niestety Panie Pawle, ta bańka nie pęknie tak szybko ( o ile w ogóle). Ta bańka cały czas rośnie i nie ma zamiaru przez najbliższe lata pęknąć. Teraz to nie tylko pieniądz rządzi światem, ale też AI.
  • Odpowiedz
@Mr_3nKi_ No cóż... Będzie Nam to co raz częściej wpajane...
Większość miejsc pracy będzie zastępowane przez sztuczną inteligencję, a ludzkość co raz bardziej stanie się leniwa a zwłaszcza głupia, no i największe elity będą mogły lepiej Nami kontrolować...
Jak napisał @Dinkozaur30 : To dopiero początek...
()
  • Odpowiedz
@Mr_3nKi_: Zobacz na ostatni wpis wykopu. Całość wysrana przez AI a jak ktoś zwrócił uwagę to mu zamknęli morde.
Najgorsi są ci co pisali "ale co w tym złego". Mam podejrzenia że to ta sama grupa która akceptowała wszystkie restrykcje za czasów pandemi.

• Odpowiedz
  • 0
przepraszam za brzydkie słowa ale również mnie to w-----a że ludzie to akceptują.

@CH3j: Nie masz za co - całkowicie rozumiem i masz racje.
  • Odpowiedz