Wpis z mikrobloga

Czy tylko mnie wk#rwia to całe #ai, które jest dosłownie wszędzie? Reklamy w tv, reklamy na yt, g---o scamy na yt z ai lektorem, filmiki na yt, chrome ai - podpowiada, a ja tego do cholery nie chce...

No i oczywiście szczoteczki do zębów, odkurzacze, zaraz sraj taśma będzie AI...
#zalesie #przegryw
Mr3nKi - Czy tylko mnie wk#rwia to całe #ai, które jest dosłownie wszędzie? Reklamy w...

źródło: 8b056a7618bc88a3f2c9ebbf6ac69bf5

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mr_3nKi_

Dopóki to nie będzie dobrze uregulowane prawnie i technicznie, dopóty będzie coraz gorzej. Jeśli chodzi o kwestie prawne to dobrze może nie być nigdy xD Na ten moment AI to totalny dziki zachód, raczej bym się nie spodziewal, że to się odmieni w najbliższych latach.
  • Odpowiedz
@Mr_3nKi_ to by było okej gdyby nie marketingowcy i ogólnie reklamy. W moim świecie nie byłoby reklam w przestrzeni publicznej, ani w mediach, ani w internecie.
  • Odpowiedz
@Rajbond: Dla ludzi 40+ juz nie ma róznicy widzę codziennie jak debtują na przerwie w pracy jak oni mogą to robić... (Filmik z tiktoka ai) i sie kłócą na 100%wym fejku XD
  • Odpowiedz
Za kilka lat te g---o filmiki tworzone przez AI siejące dezinformacje będą już nie do odróżnienia od rl

@Rajbond: Gwarantuje ci, ze tylko dla ludzi ktorzy nie maja o tym pojecia. Ktos kto siedzi w temacie zawsze to rozpozna. Jeszcze z 50 jak nie 100 lat
  • Odpowiedz