Wpis z mikrobloga

Kiedyś miałem nieprzyjemność studiów na #collegiumhumanum a aktualnie - Varsovia. Zrezygnowałem ze studiów jakoś 3 lata temu. Zostałem poinformowany o uregulowaniu opłaty administracyjnej w wysokości czesnego, którą też wtedy wysłałem. Dostałem właśnie maila od "Varsovii", że mam nieuregulowaną opłatę. Informują, że jeżeli nie zapłacę w ciągu 14 dni to sprawę skierują do sądu. Ktoś miał podobne przejścia? #studia
rvtzkv - Kiedyś miałem nieprzyjemność studiów na #collegiumhumanum a aktualnie - Vars...

źródło: temp_file7805303339632691874

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jest bardzo dużo takich wiadomości na grupie "pokrzywdzeni przez collegium humanizm/varsocia (...)" jest również czat i często ten sam mail się pojawia. Tam ci pomogą. Ja akurat ukończyłam studia w lutym i czekam na obronę, ale tylko ukończyłam varsovie, bo w zeszłym roku złożyłam podanie o kartę ocen, żeby się przenieść na inną uczelnia. Karty nadal nie dostałam, a nie chciałam zaczynać od 1. roku.
  • Odpowiedz
@rvtzkv: dzisiaj dostałem pismo na 490zł że nie uregulowałem kwoty a jak nie zapłacę sprawa zostanie skierowana do sądu. Mimo że zrezygnowałem z uczelni i nigdy mnie tam nie było sprawa mówią że studiowałem w 2020. Całe ciało mnie boli że stresu. Jak u ciebie potoczyła się ta sprawa?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Nostradamuss00 wiesz co, faktycznie nie uregulowałem opłaty po rezygnacji ze studiów. Przewertowałem wyciągi z konta i tej kwoty brakowało, a w umowie faktycznie to było
  • Odpowiedz