Aktywne Wpisy

simpiara +158
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +7
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

źródło: biedne-gastro
Pobierz@zapster: Pizzaiolo.
@Rabe: rzadko chyba bywasz w knajpach
@Vadzior: Tak, od jakiegoś czasu głosuję portfelem i staram się unikać miejsc, z których polityką się nie zgadzam. Tutaj bylem drugi raz w życiu i na najbliższą chwilę ostatni - przez treść menu oraz jakość pracy nastolatków zajmujących się klientami (i sobą). Jest wiele knajp, które nie doliczają tajemniczej "obsługi" w absurdalnych przypadkach i które dają od siebie więcej (niekoniecznie za mniej).
@Vadzior: Tylko to wzięli w USA, gdzie kelner zarabia mniej niż minimalna krajowa lub wręcz nie dostaje pensji oprócz napiwków. W polskich realiach bez sensu.
* w Polsce
@Vadzior: No ja z kwotą to się baaardzo rzadko spotykałem. Z ilością osób owszem jak najbardziej, ale nie od 4...
@Rabe Rozumiem, że od 8 osób jest jakaś opłata serwisowa tylko najczęściej i tak nie potrafią przynieść żarcia w tym samym czasie, a niby po to to jest.
Generalnie polskie gastro to jest jakiś dramat i tyle.
@Vadzior: No ja też nie bywam często, ale serwis uzależniony od kwoty rachunku, a nie od liczby gości, na co zwracał uwagę kolega @Rabe, to chyba raczej pewne novum. Dość kuriozalne swoją drogą.
Idąc w 2 osoby i wydając 299 zł nie zapłacę za serwis, ale wybierając nieco droższy placek i wydając 301 zł zapłacę już w sumie 337,63. (╯°□
@Darth_Gohan: Ja też rzadko, ale przez ostatni rok pewnie częściej niż przez całe wcześniejsze życie xd Temat został podłapany i zaczynają stosować. W praktyce spotykam od 4 osób najczęściej ale imo trochę przesada, 6 to takie "zdrowie" minimum, a najlepiej z 8+. No i nie w pizzerii. Serwis niech funkcjonuje w
Od kwoty rachunku też się chyba nie spotkałem.
U nas opłatę za serwis zaraz będą chcieli w Da Grasso od 2 osób.
Także jedyne co widzę na przyszłość to niech oni spieprzają i mnie w dupę
Ja głównie zamawiam do domu xd
Skoro mają nadmiar klientów to, co mają zrobić? Polaków widocznie stać, mnie w sumie też stać, ale rozum i godność nie pozwala mi przepłacać w polski gastro!
@dlugi-gr: To znaczy, że po dwóch godzinach od otrzymania zamówienia masz wyjść.
źródło: zapwyp
Pobierz