Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy poprosila Was kiedykolwiek dziewczyna w klubie do tanca albo przylaczyla sie? Obawiam sie ze to sie nie dzieje, nawet nie widzialem takich przypadkow (choc do klubow chodze od niedawna). Zeby nie bylo, ladnie pachne, nosze koszule (tu pasta o koszularzach), powinno byc git. Ja nie podchodze bo nie umiem tanczyc (juz wyjscie na parkiet to min 2 piwa) w parze i wole gdy to dziewczyna prowadzi bo one umieją. Dzieki za odpowiedzi #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:
nie umiesz tańczyć a chodzisz do klubów z tańcami? przecież to nie dla ciebie
albo się nauczysz tańczyć w stopniu żeby nie mieć z tym kompleksów (nie musi być dobrze, średnio wystarczy ale bez kompleksów)
albo chodzisz podrywać panny w bibliotece
  • Odpowiedz
@mirko_anonim kluby to nie, ale niedawno był koncert w moim powiatowym. Taki darmowy. W sumie impreza z okazji kupały. Kilka moich koleżanek lvl 18 tam tańczyło w zespole. Ja lvl 30, łysy, niewysoki.

Któraś chciała iść pod scenę tańczyć, to złapałem za rękę i pobiegliśmy. Trochę to wymagało, ale ostatecznie tańczyło ze mną z 8 dziewczyn - wymienialiśmy się cały czas, kółko, pary itp - i chłopaczek gej. Potem nawet mamuski
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: takie rzeczy się dzieją, ale tylko bardzo przystojnym mężczyznom ¯\(ツ)/¯

Znam to z autopsji, bo miałem w paczce takiego kolege. Czasem nawet kelnerki czy inne recepcjonistki, zapisywały mu numer tel na karteczce.
A kobiety, które zabierał np. na BlaBlaCar, potrafiły "przypadkiem" zostawić kosmetyki itp w aucie, aby mieć powód aby "musimy się jutro spotkać".

Wszystko co piszą o chadach na wykop to prawda. Przykro mi.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zdarzało się, kiedyś częściej, teraz rzadziej. Podbijały w pojedynkę lub z koleżanką jak tańczyłem akurat z kumplem. 50% to takie do których sam w życiu bym nie podszedł bo mi się nie podobały a drugie 50% to całkiem fajne, z którymi nieraz bawiło się długo.
  • Odpowiedz
Obawiam sie ze to sie nie dzieje,

. Zeby nie bylo, ladnie pachne, nosze koszule (tu pasta o koszularzach), powinno byc git.

@mirko_anonim: oczywiście ze sie dzieje, ale nie dla tego że facet założy czystą koszule albo że ładnie pachnie, naiwniaku.
  • Odpowiedz