Wpis z mikrobloga

@gogiel: a jakie to ma znaczenie. Wyrazilem zdanie o Ziemkiewiczu niezaleznie od tego co on napisal, ale korzystajac z okazji, ze ktos o nim wspomnial. Taka prawda...
  • Odpowiedz
@Rifle: Szkoda że żadnego innego polityka w Polsce nie rozlicza się z każdego słowa tak dokładnie i skrupulatnie jak w przypadku Janusza.

Gdyby miało to miejsce, Tuski, Ikonowicze i inne Szumlewicze byłyby pośmiewiskiem mediów 24/7.
  • Odpowiedz
@h3lloya: Jestem w pracy, także nie złapię za książkę i nie zacytuję, ale poszukaj w felietonach w necie - na pewno coś znajdziesz. Inną kwestią jest to, że atakujesz osobę, a nie odnosisz się bezpośrednio do jej stwierdzenia: spora część zwolenników JKM tak właśnie reaguje na przytaczanie niewygodnych wypowiedzi swojego idola
  • Odpowiedz
@ChocolateThunder: kiedy krytykował to krytykował, ale ja mówię o ostatnich miesiącach, kiedy nie przyjechał nawet na kongres, a był tam przecież prof. Wolniewicz, który, chociaż cel ma wspólny, to widzi rozwiązanie zdecydowanie inne niż to co proponuje Korwin.
  • Odpowiedz
Szkoda że żadnego innego polityka w Polsce nie rozlicza się z każdego słowa tak dokładnie i skrupulatnie jak w przypadku Janusza.

@ArturoMaran: A co było z przeprosinami Tuska za obiecywanie obniżki podatków, "czarne jest białe" Kaczyńskiego, likwidacją fotoradarów Tuska itp? Media jeżeli widzą, że jakiś lapsus językowy albo zmiana poglądów przyniesie im oglądalność tą ja wypunktują. Różnica jest taka, że Tusk, Kaczyński, Miller czy Piechociński nie w każdym wywiadzie powiedzą
  • Odpowiedz
@h3lloya: jak dla mnie po prostu wyraża swoje zdanie, a nie przejmuje się przynależnością do różnych sekt: pisowców, narodowców, korwinistów - które mają klapki na oczach i nie uznają żadnej krytyki pod adresem własnego środowiska.
  • Odpowiedz