Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +9
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +78
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

#temu #chatgpt #aplikacje #aplikacjemobilne #telefony #smartfon #mapa #europa
źródło: 1751275876052
PobierzAle mnie triggeruje to chińskie badziewie...
Mój przykład, fajny telefon Motorolka edge 30 ultra, swego czasu najtańszy telefon z snapem 8+ gen 1, co miesiąc wymusza instalacje minimum 3 aplikacji w tym zawsze jest temu, a ja co miesiąc minutę później je odinstalowuje xd
Motka się tak sk00rwila? (・へ・)
Moja edge 30 neo jest super i planowałem dalej też brać nowszy model.
Aktualnie telefon ze Snapem 8+ gen.1 można mieć za 1100zł - Motorola Thinkphone. Parametry te same co w Edge 30 Ultra, ale wykonanie jeszcze lepsze. W tych pieniądzach ten model nie ma aktualnie żadnej konkurencji.
@vateras131
Podobnie jak @PfefferWerfer potwierdzam, że i u mnie na ww. Thinkphone nic takiego nie ma miejsca, żadnych przymusowych instalacji apek. Motorola zaraz po Pixelach ma chyba najlżejszą nakładkę spośród wszystkich marek na rynku.
Ps.
Nie mówię, że już teraz będę się przesiadać. Myślę że jeszcze do przyszłego roku moja Motka pociągnie na luzie więc albo kupię już nowa generację, albo obecną w znacznie niższej cenie. Tak czy inaczej, dobrze wiedzieć, że niekoniecznie instalują syf.
Jak nie zapomnę to następnym razem jak wyskoczy to próbie screeny i was zawołam ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ps. Kupowałem go z 2 lata temu to chodził coś w okolicach 2,2k i wtedy był najtańszym z 8+gen1. :)