Aktywne Wpisy
tanebau +198
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz
josedra52 +153
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000052586
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Za pierwszym razem jeszcze drukowali pełne numery telefonów, więc zadzwoniła do mnie babeczka, spotkaliśmy się, przekazała paczkę, dzięki dzięki, pełna kulturka.
Za drugim razem paczka wyparowała z systemu i oficjalnie nie dotarła, za to jej zawartość pojawiła się na OLX od kogoś z mojej dzielnicy, oczywiście w reklamacji zalinkowałem inpostowi ofertę - nie wiem, czym tę osobę postraszyli, ale zawartość do mnie wróciła. Niestety, przedmiot
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@XkemotX: Raczej Inpost jej tam nie włożył dokowo, tylko yntelygentna pani zapewne miała muliskrytke(take coś, że mamy np. 3 paczki w jednej skrytce)
Zapewne wyjęła np. 2 paczki, trzeciej nie zauważyła i zamknęła paczkę, w systemie odhaczyła paczki odebrane = skrytka pusta
Ogolnie, generalnie, oduczylem sie pomagac w jakiejkolwiek sytuacj. Nawet jak komus wskazesz droge, to ten dzieki nie powie.
Nie wiem i tyle. Jak bedzie problem w razie w, to nie ty bedziesz mial problem.
Następnym razem nie przepraszaj, bo stawiasz się w pozycji ofiary, co niektórych jeszcze bardziej nakręca. Tak jak pies goni dopiero, gdy ktoś ucieka.
Blokada ekranu wtedy to była gwiazdka-ok, wiec odblokowalem, ale nie ma kontaktów typu mama, tata, brak SMS
zadzwonilem na ostatnio wybierany numer