Wpis z mikrobloga

• 1
@criticalkush90 nie w 30 sekund, w kilka minut. 30 sekund to niezdrowo jeść tak szybko.

Ale generalnie tak działa gotowanie - robisz coś często nawet kilka godzin by zjeść to w kilka minut. ( ʖ̯)
  • Odpowiedz
@Krupier: hehe no ofenss, bo kazdy je tyle ile potrzebuje, ale ja bym to na 3 widelce wzial, z lyzka jak spagetti to na 2 widelce :). mam nadzieje, ze Ci smakowalo pozdro
edit: moze to perspektywa, ze nie wyglada na zbyt wiele, albo masz duzy talerz. ^^
  • Odpowiedz
@Krupier: czujesz sie po tym syty? ja aktualnie na l4 wiec prawie caly dzien w domu. na sniadanie 4 jajka na miesko, pol chleba z maslem serem i szynka. do zagryzy pomidor, pol papryki i pol ogorka plus 1kg kefiru.... , a to tylko sniadanie. o obiedzie i kolacji nie bede juz wspominal, a z racji tego, ze mam gastro to zaraz obieram 1kg ziemniakow z cebulka na masle kefir
  • Odpowiedz
  • 0
@criticalkush90 myślałem, że szybciej zgłodnieje, bo zwykle tak jest po tych włoskich wypierdkach, ale o dziwo trzymało długo. Trochę bobu tylko po tym zjadłem, ale teraz bym coś o--------ł konkretnego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Krupier: to smacznego ^^. mi sie wlasnie koncza ziemniaki gotowac. kefir mam, dorzuce z 5 jajek sadzonych i ide do ogrodka po zielona cebulke i szczypiorek. szukalem czegos slodkiego, bo gastro jak hui, ale niestety nic nie mam. w sumie nie lubie slodkiego, ale dzis bym nie pogardzil :D
  • Odpowiedz