Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +26
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
Infex +303
#wladcapierscieni Nic się ten film nie zestarzał
źródło: image
Pobierz

@kapy_kulu: Tylko zanim grzanie albo chłodzenie zacznie działać, to na tych nieogrzanych i niechłodzonych skórach trzeba usiąść...
Wtedy obowiązkowo oczywiście klima. Grzanie foteli - tak na prawdę nice to have, zupełnie jak w przypadku innych tapicerek, w zimie i tak jeździsz w długich i grubych ciuchach. Wentylacja to wyższy poziom komfortu, ale jak dla mnie nie jest absolutnie konieczna.
@kapy_kulu: Trochę prawdy w tym jest. Ale zdecydowanie wolę mają czarną perforowaną skórę niż czarne materiałowe fotele w samochodzie żony. Oba podgrzewane, więc w zimę to żadna różnica. A latem oba są gorące jak się wsiądzie akurat na nagrzany słońcem. Skóra trochę bardziej. Ale o skórę w ogóle nie dbam, przetrę tylko jak coś się
Za to w 9-3ss miałem takie szaro białe coś co też nazywało się skóra a było jakaś dziwną szmatą.
Największa różnica w lato dla mnie była zmiana auta z czarnego na białe z przyciemnionymi szybami.