Wpis z mikrobloga

a widziałeś pajaców, co stoją na granicach i "bronią" przed najazdem niewidzialnego wroga?

@pifqo: przeciez to na rozwiniętym, europejskim zachodzie Polski, która chce się odpiąć od zascia kowego Wschodu xD
  • Odpowiedz
@WielkaPesaNarodowa

@viking25cc: żyjesz wśród głupich ludzi, ostatnie wybory cię tego nie nauczyły?

Dosłownie po ostatnich wyborach dotarło to do mnie, jakby mnie ktoś zdzielił łopatą w łeb. Nie potrafię szanować ludzi, którzy są tak otumanieni i nie chce im się kompletnie samemu myśleć (nie mylić z samodzielnym myśleniem konfiarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°))
  • Odpowiedz
będzie tylko gorzej, bo pisowcy i konfiarze zdali sobie sprawe, ze to dziala. internet przestal byc juz medium ludzi myslacych, mamy tutaj teraz taka sama propagande jak w rosj

@Harven: no dokładnie ziomek, mówię ci xD Co? Jakie nielegalne spoty finansowane z zagranicy na rzecz platformy? Jakie boty finansowane przez kopaczową, jacy silni razem? Nic takiego nie miało miejsca, to była prowokacja konfy xD
Będzie gorzej, bo platforma wydaje już
  • Odpowiedz
@Hoisin_Sticky_Ribs ciekawe czy przeszłaby ustawa clickbaitowa, nagłówki i tytuły muszą informować o co chodzi i nie mogą wprowadzać w błąd ani siać paniki. To co się dzieję na niektórych portalach to jest tragedia….
  • Odpowiedz
@IV_RP: Poczytaj sobie o tym jak w Hiszpanii zdewastowali przyrodę osuszając grunt by podlewać uprawy, włączając całą masę nielegalnych odwiertów. Tam obudzili się z ręką w nocniku i u nas też trzeba ukracać takie działanie.

Niektórzy tam już się przestawiaja i odzyskują wodę ze ścieków czy odsalają morską wodę, ale to tylko procent całości
  • Odpowiedz
@Hoisin_Sticky_Ribs: w max 2-3 dni robocze jestem w stanie uruchomić automatyzacje do pisania fejurów w komentarzach. I dlatego tyle, że musiałbym przygotować listę przekazów dnia płynących z nowogrodzkiej. Zakładam, że oni mają tego całe farmy. A generatory fejurów na sociale? Również easy
  • Odpowiedz
@IV_RP: W artykule nie ma w ogóle informacji o tym jaka głęboka jest taka studnia a sam rolnik przyznaje się, że "nie miał pozwoleń".

Nikt mi nie zwrócił uwagi na to, że nie mogę pobrać z własnej studni tyle wody, ile potrzebuję! Przecież ja nie marnuję tej wody! Gdybym wiedział, dawno wystąpiłbym o te ich pozwolenie i płaciłbym właściwe stawki. Te opłaty nie były zresztą takie wielkie. Kto przy zdrowych zmysłach
  • Odpowiedz
co mogło prowadzic do katastrofy ekologicznej w powiecie

@viking25cc: xd

Kto wam takich bredni naopowiadał?
Gdyby to była prawda, to w okolicach każdej, nawet najmniejszej wsi mielibyśmy katastrofy ekologiczne, a pod
  • Odpowiedz
Nagłówek: Dramat rolnika.

Rzeczywistość: przedsiębiorca - milioner pobierał prawie 50m3 wody ze studni dziennie,

@viking25cc: dowalili mu grzywnę, więc przestanie być milionerem, dlatego to dramat. Czego nie rozumiesz Polaku-biedaku?
  • Odpowiedz
@viking25cc: Od takich rzeczy powinna być specjalna agencja rządowa do wyjaśniania manipulacji i każda gownogazetka powinna mieć obowiązek publikowania stanowiska rządu na stronie ze swoim artykułem tak jak to było z "przeprosinami" wiszącymi ostatnio na wykopie. Wdzisiejszych czasach komunikacja ze społeczeństwem to podstawa, to powinien być priorytet rządu.
  • Odpowiedz