Aktywne Wpisy
dexterpol +313
mpetrumnigrum +370
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
To już ostatni wpis gdyż jesteśmy w Polsce.
Dziękuję że czytaliście i plusowaliście moje wpisy.
100km od granicy 50km po zatankowaniu nagle Simson zrobił podczas jazdy Buuuuu przy prędkości 55km/h. Pomyślałem sobie że paliwa zabrakło ale przecież tankowałem niedawno jednak postanowiłem przełączyć na rezerwę. Kranik mam przy lewej nodze więc schylam się i lewą ręką podczas jazdy macam kranik. W
To już ostatni wpis gdyż jesteśmy w Polsce.
Dziękuję że czytaliście i plusowaliście moje wpisy.
100km od granicy 50km po zatankowaniu nagle Simson zrobił podczas jazdy Buuuuu przy prędkości 55km/h. Pomyślałem sobie że paliwa zabrakło ale przecież tankowałem niedawno jednak postanowiłem przełączyć na rezerwę. Kranik mam przy lewej nodze więc schylam się i lewą ręką podczas jazdy macam kranik. W
źródło: temp_file8264854694707087152
Pobierz

Rzeczywistość: przedsiębiorca - milioner pobierał prawie 50m3 wody ze studni dziennie, co mogło prowadzic do katastrofy ekologicznej w powiecie. Prawo Polskie o maksymalnym poborze 5m3 dziennie ustanowione w 2017. Kontrola GISu w 2022 ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarze: Tusk niszczy polskich biednych rolników. Wychodzimy z UE.
Gdzie ja żyje?
#bekazpisu #polaczki
źródło: temp_file1226779024640103488
PobierzW każdym razie dotyczy on studni bez pozwolenia, a taka jak z kontekstu wyłapuje użytkował ten rolnik.
Jeśli chciał pozyskiwać 50m3 powinien wystąpić o pozwolenie, na podstawie deklarowanego szacunkowego poboru wykonać, lub nie jeśli ocenionoby że to niekonieczne, odpowiednie badania geologiczne i hydrologiczne i na ich podstawie otrzymałby, lub nie, zgode na użytkowanie takiego
@Hoisin_Sticky_Ribs: 5m3 liczy się średniorocznie, już ci napisałem wyżej, to że op manipuluje jakoby miało to tworzyć jakąś katastrofe ekologiczną to bzdura, pozwolenie dostałby od ręki tylko musiałby nazałatwiać papierów z 10