Wpis z mikrobloga

• 1
hmm a gdyby tak rowerzysta zwolnił na 5 sekund i przepuścił ten jeden jedyny samochód jadący przez wioskę?

@ArnoldZboczek: hmm a gdyby tak kierująca zwolniła na 5 sekund i poczekała aż kierujący rowerem przejedzie przez wioskę w część w której nawierzchnia jest lepsza?

hmm a gdyby tak rowerzysta zwolnił na 5 sekund i przepuścił ten jeden jedyny samochód jadący przez wioskę?

To nie ma znaczenia, bo zapominasz o art 24
  • Odpowiedz
  • 1
nie ma co się produkować, zaraz skonczysz z łatką buca, bo on jest nieomylny i MA PRAWO TAK JECHAĆ...

@hpiotrekh: No mam prawo tak jechać i to cię najbardziej boli. Pamiętaj, że posiadasz samochód a nie jezdnię. I ucz się od innych nie bucowatych, że można prowadzić normalnie dyskusję na poziomie. Do tego dość zabawne jest jak desperacko szukasz sojusznika.
  • Odpowiedz
@reddin: Masz zasrany obowiązek jechać przy prawej krawędzi jezdni. Tak mówi ustawa o ruchu drogowym. Jakby dziury były na cały prawym pasie, a na lewym nie, to mam rozumieć, że całą drogę waliłbyś pod prąd, pedalarzu?
  • Odpowiedz
  • 3
Masz zasrany obowiązek jechać przy prawej krawędzi jezdni. Tak mówi ustawa o ruchu drogowym. Jakby dziury były na cały prawym pasie, a na lewym nie, to mam rozumieć, że całą drogę waliłbyś pod prąd, pedalarzu?

@rolnik_wykopowy: Kłamiesz, ustawa wcale nic takiego nie mówi, mam nadzieję, że z taką "wiedzą" o przepisach nie masz prawa jazdy.
  • Odpowiedz
Do tego dość zabawne jest jak desperacko szukasz sojusznika.

@reddin: nikogo nie szukam, bo nie mam sobie nic do zarzucenia.
Powiem więcej. Jadąc rowerem nie omijałbym takich łatek jakie wyróżniałeś na filmie. Po drugie zwolniłbym na dziurach i dał się wyprzedzić. No ale ja jestem bucem i mam głupie mtb za 1700zł i nie mam kamerki na głowie, więc nie mam powodów do pajacowania pod wyświetlenia, a i dziury mi nie
  • Odpowiedz
że można prowadzić normalnie dyskusję na poziomie

@reddin: zostałem zwyzywany od buców, cepów, petów a połowa komentarzy jest usunięta, ale faktycznie, to jest prowadzenie rozmowy na poziomie.
  • Odpowiedz
@hpiotrekh wygoogluj sobie czym jest dychotomia myślenia.

Najpierw piszesz do mnie, że jacyś MY próbujemy sprowadzić wszystkich w autach do poziomu szamba (nigdzie nic takiego nie zrobiłem), następnie piszesz, że będziemy (znowu jacy MY?) Cię od cweli wyzywać.

Czyli sam wpisujesz mnie do jakiejś grupy i jednocześnie oburzasz się na to, że ktoś z tej grupy sprowadza wszystkich w autach do jednej grupy xd

Ja Ci mogę zagwarantować, że więcej pedalarzy
  • Odpowiedz
@reddin

Uwaga, ukarano świętego motocyklistę! Było wymuszenie, kierujący motocyklem sam się przyznał i został ukarany. A głównie za to kręcenie głową został zgłoszony.

Może filmik tego nie oddaje, ale nie widać byś musiał istotnie zmienić prędkość przed tym motocyklista.
  • Odpowiedz
@kasztan00

Wiedziałem, że nie masz zielonego pojęcia i tkwisz w swoich urojeniach na temat własnej przezajebistości.

1. N----------z centralnie środkiem drogi, nawet nie pasa. A tymczasem upord:

2. Złośliwie nie pozwalasz się wyprzedzić. A tymczasem
  • Odpowiedz
@reddin zgłaszaj to normalnie na psy. I tu nawet bez tych dziur i nierówności jechałbym z 0.5m z dala od krawędzi jezdzni, żeby jakiemuś idiocie nie zachciało się wyprzedzać na gazetę. Jak widzę że coś z naprzeciwka jedzie to normalnie praktycznie do połowy drogi zjeżdżam, niech sobie trąbią. Któryś sie spruje to mam przyczepiony do ramy mocny gaz pieprzowy i po sprawie.
  • Odpowiedz