Aktywne Wpisy

curiousboi +34

Uuroboros +9
Co tam knujecie Nocniuchy?
źródło: pepe_commission_by_ceplenok_dg8vrug-fullview
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: pepe_commission_by_ceplenok_dg8vrug-fullview
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Agresywnych patokierowców, klasycznie blokuję.
#polskiedrogi #samcohody #kierowcy #rower
@ArnoldZboczek: hmm a gdyby tak kierująca zwolniła na 5 sekund i poczekała aż kierujący rowerem przejedzie przez wioskę w część w której nawierzchnia jest lepsza?
To nie ma znaczenia, bo zapominasz o art 24
@hpiotrekh: No mam prawo tak jechać i to cię najbardziej boli. Pamiętaj, że posiadasz samochód a nie jezdnię. I ucz się od innych nie bucowatych, że można prowadzić normalnie dyskusję na poziomie. Do tego dość zabawne jest jak desperacko szukasz sojusznika.
@rolnik_wykopowy: Kłamiesz, ustawa wcale nic takiego nie mówi, mam nadzieję, że z taką "wiedzą" o przepisach nie masz prawa jazdy.
@reddin: Pedalarz nie zna przepisów ruchu drogowego? Ziobro zdziwienia.
źródło: obraz_2025-06-26_123310886
Pobierz@reddin: nikogo nie szukam, bo nie mam sobie nic do zarzucenia.
Powiem więcej. Jadąc rowerem nie omijałbym takich łatek jakie wyróżniałeś na filmie. Po drugie zwolniłbym na dziurach i dał się wyprzedzić. No ale ja jestem bucem i mam głupie mtb za 1700zł i nie mam kamerki na głowie, więc nie mam powodów do pajacowania pod wyświetlenia, a i dziury mi nie
@hpiotrekh: Ale to twój problem, twoje zdrowie i mienie, do tego kłamiesz, bo wiadomo, że byś omijał.
źródło: Screenshot From 2025-06-26 12-33-56
Pobierz@reddin: zostałem zwyzywany od buców, cepów, petów a połowa komentarzy jest usunięta, ale faktycznie, to jest prowadzenie rozmowy na poziomie.
Najpierw piszesz do mnie, że jacyś MY próbujemy sprowadzić wszystkich w autach do poziomu szamba (nigdzie nic takiego nie zrobiłem), następnie piszesz, że będziemy (znowu jacy MY?) Cię od cweli wyzywać.
Czyli sam wpisujesz mnie do jakiejś grupy i jednocześnie oburzasz się na to, że ktoś z tej grupy sprowadza wszystkich w autach do jednej grupy xd
Ja Ci mogę zagwarantować, że więcej pedalarzy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@hpiotrekh: gdzie wady? XD
Może filmik tego nie oddaje, ale nie widać byś musiał istotnie zmienić prędkość przed tym motocyklista.
Nie ma takiego obowiązku.
@ZarejestrowanyMimoWoli: Na początku nagrania już jest informacja, że i za co została ukarana. Ale masz rację.
Komentarz usunięty przez moderatora