Wpis z mikrobloga

• 121
@reddin: zawsze mnie to rozwala, rowerzysta ma jechać po dziurach, kamieniach, studzienkach, jak tego nie robi to jest najgorszy. A jak jedzie samochód, to sobie może śmigać tak, żeby to wszystko ominąć.

Co za logika.
  • Odpowiedz
  • 7
zawsze mnie to rozwala, rowerzysta ma jechać po dziurach, kamieniach, studzienkach,

@G06DbT: A sama omija. To jest po prostu, brak wyobraźni, brak kultury i poczucie ważności.
  • Odpowiedz
  • 40
tyle że samochód nikogo nie wstrzymuje takim omijaniem.

A no tak, kierujący rowerem ma się wywalić, bo kierowca samochodu musi stracić 15 sekund.

Generalnie pedalarz z kamerką to najgorzej. Kamerka na łbie i czuje się bezkarny, a do tego kamerka na łbie i mu parcie na szkło wzrasta x1000, bo BEDZIESZ NA JUTUBIE
  • Odpowiedz
@reddin: gwarantuje ze nie znajdziesz mnie nigdy na swoich filmach, bo potrafię na kogoś poczekać, potrafię kogoś wpuścić czy pojechać za kimś bez używania klaksonu i generalnie jazda mnie relaksuje, a nie frustruje jak niektórych.

Więc wyjesz to chyba ty smutny człowieczku.

tutaj świetnie pokazałeś jakiego kija w dupie masz i nie potrafisz przeżyć, że motocykl jest szybszy, tylko prujesz się na psy, że to wymuszenie xD
hpiotrekh - @reddin: gwarantuje ze nie znajdziesz mnie nigdy na swoich filmach, bo po...
  • Odpowiedz
  • 5
gwarantuje ze nie znajdziesz mnie nigdy na swoich filmach, bo potrafię na kogoś poczekać, potrafię kogoś wpuścić czy pojechać za kimś bez używania klaksonu i generalnie jazda mnie relaksuje, a nie frustruje jak niektórych.

Twoje agresywne bucowate i uprzedzone wypowiedzi świadczą o czymś zupełnie innym.

Więc wyjesz to chyba ty smutny człowieczku.
  • Odpowiedz
  • 6
tutaj świetnie pokazałeś jakiego kija w dupie masz i nie potrafisz przeżyć, że motocykl jest szybszy, tylko prujesz się na psy, że to wymuszenie xD

@hpiotrekh: Uwaga, ukarano świętego motocyklistę! Było wymuszenie, kierujący motocyklem sam się przyznał i został ukarany. A głównie za to kręcenie głową został zgłoszony.
  • Odpowiedz
@reddin tu masz wymuszenie na mnie i zgłosiłem to tylko dlatego, że po dojeździe do pracy zauważyłem, że mam uszkodzona felgę i miesięczna oponę. Inaczej bym to olał, nie machałem łapami, za nikim nie jechałem, nikogo na środku drogi nie zatrzymywałem. Kamerkę mam dla siebie a nie próbuje robić kolejna samochodoze licząc na pieniądze z patologii.
Czekam na rozwój wydarzeń.

Motocyklistę ukarano pouczeniem xD widocznie policjant z rigczem.
hpiotrekh - @reddin tu masz wymuszenie na mnie i zgłosiłem to tylko dlatego, że po do...
  • Odpowiedz
  • 10
tu masz wymuszenie na mnie i zgłosiłem to tylko dlatego, że po dojeździe do pracy zauważyłem, że mam uszkodzona felgę i miesięczna oponę. Inaczej bym to olał.

@hpiotrekh: A ja wychodzę z założenia, że kierowców agresywnych wobec rowerzystów, trzeba zgłaszać, bo czują się inaczej bezkarni ich agresja z czasem eskaluje, oraz często jak wynika z rozmów, nawet nie wiedzą, że przepisy łamią i stwarzają zagrożenie.
Większość przepisów nie zna, inni
  • Odpowiedz
tyle że samochód nikogo nie wstrzymuje takim omijaniem (nie bronię ich)

@hpiotrekh: no jak nie jak auto za nią będzie blokować? Taka sama pokrętła logika
  • Odpowiedz
no jak nie jak auto za nią będzie blokować? Taka sama pokrętła logika

@G06DbT: ale ja nie twierdzę, że rower ma nie omijać, ani że samochód ma nie omijać.
Twierdzę, że samochód jak zwalnia na dziurach, to na większych niż na filmie(bo tam to bardziej łaty niż dziury) i zwalnia do 30-40, więc się nie rzuca w oczy, a jak się rzuca to tez informacja dla uczestkników za nim. Stąd
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: pecie, zostałeś zgaszony, nie możesz tu już dymić. Kolejny ktory jest wszystkim. Rowerzystą ktory raz w roku jedzie nad okoliczne jeziorko, kierowcą w drodze z pracy do domu, pieszym jak idzie po bułki, dobrym samarytaninem, wujkiem dobra rada, alfą oraz omegą.
  • Odpowiedz
  • 4
chłopak cie zawołał do obrony?

@hpiotrekh: Dorośnij.

Dlatego twierdzę, że kamerki zwiększają parcie na szkło i zamiast skupić sie na jeździe, to szukają KONTENTU i tacy ludzie mojego szacunku nie mają.

Nic nie trzeba szukać, jest taka patologia na polskich drogach, że wystarczy z nich korzystać, zwłaszcza prowadząc rower.
  • Odpowiedz
Rowerzystą ktory raz w roku jedzie nad okoliczne jeziorko, kierowcą w drodze z pracy do domu, pieszym jak idzie po bułki, dobrym samarytaninem, wujkiem dobra rada, alfą oraz omegą.

@T1001: matko bosko, człowiek chodzi piechotą, jeździ na rowerze i jeździ autem. NIESŁYCHANE. my to tylko na pedałach całe życie!!!!
Co, nie spina się, że można korzystać z każdej metody przemieszczania a nie być oblężoną twierdzą z gwoździem w mózgu i
  • Odpowiedz
właściwie nie spotykam takich sytuacji na drodz

@hpiotrekh: no a ja niestety spotykam co dziennie. We wtorek dwóch mnie chciało zabić, a wczoraj jeden.

Kumpla wczoraj baba by zabiła wyjeżdżając z posesji, także no.
  • Odpowiedz