Aktywne Wpisy

tesknilam_ +363
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +425
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Agresywnych patokierowców, klasycznie blokuję.
#polskiedrogi #samcohody #kierowcy #rower
@G06DbT: Przecież od razu widać, że @hpiotrekh to wyznawca świętych samochodzików. Kłamie jak z nut.
Rok 2023:
źródło: 2023
Pobierzpotem sie dziwią ze wieli rowerzystów po chodnikach jezdzi
@reddin: tylko zeby w katowicach zglosic to musisz isc na komende, zlozyc zeznania bla bla, jak na spokojnie z nimi pogadasz to i tak powiedza ze zawaleni robota sa, braki kadrowe etc ¯\(ツ)/¯
@Pawel993: Piszesz pismo z gotowego, nagrywasz na CD i zostawiasz w okienku, kopię potwierdzoną zabierasz. Tylko ważne: data, godzina, miejsce, numery i marka pojazdu i w opisanym przypadku wskazanie, że Art 24 punkt 2 PoRD. Działa.
@reddin: ლ(ಠ_ಠ ლ)
Rowerem robię 7k km rocznie tyle samo samochodem głównie po mieście, nie raz widziałem rowerzystę, który skręca w lewo i pcha się centralnie pod samochód, też widziałem samochody skręcające w prawo i nieświadome, że to rowerzysta jadący prosto ma pierwszeństwo.
Ja już dostałem dwa razy opierdziel od ludzi z samochodu, że jadę po wytyczonej i oznaczonej
@Karacol: klasyk wystawiasz reke bo chcesz skrecic to zaden cie nie pusci, tylko wyprzedza na przejsciu dla pieszych, ciaglej linii etc
@reddin: nawet nie wiem co to za utwór, ani nawet kto jest wykonawcą, bo leciał przegląd spotify, ale ciekawi mnie co w nim ci sie nie podoba. brzydkie słówko usłyszałeś? xD
Niektórzy myślą, że z kupnem puszki to dostają dyplom magistra xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu