Wpis z mikrobloga

• 3
no a ja niestety spotykam co dziennie. We wtorek dwóch mnie chciało zabić, a wczoraj jeden.

Kumpla wczoraj baba by zabiła wyjeżdżając z posesji, także no.

@G06DbT: Przecież od razu widać, że @hpiotrekh to wyznawca świętych samochodzików. Kłamie jak z nut.

Rok 2023:
reddin - >no a ja niestety spotykam co dziennie. We wtorek dwóch mnie chciało zabić, ...

źródło: 2023

Pobierz
  • Odpowiedz
@reddin: dokladnie, ja gowniaka wioze w przyczepce to co kierowcy o----------ą to się w głowie nie mieści, czasami 20 cm dzieli od tego żeby w przyczepke samochodem uderzył
potem sie dziwią ze wieli rowerzystów po chodnikach jezdzi
  • Odpowiedz
Im więcej osób nagrywa i zgłasza tym szybciej ta patologia zacznie się bać konsekwencji.

@reddin: tylko zeby w katowicach zglosic to musisz isc na komende, zlozyc zeznania bla bla, jak na spokojnie z nimi pogadasz to i tak powiedza ze zawaleni robota sa, braki kadrowe etc ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
tylko zeby w katowicach zglosic to musisz isc na komende, zlozyc zeznania bla bla, jak na spokojnie z nimi pogadasz to i tak powiedza ze zawaleni robota sa, braki kadrowe etc ¯\(ツ)/¯

@Pawel993: Piszesz pismo z gotowego, nagrywasz na CD i zostawiasz w okienku, kopię potwierdzoną zabierasz. Tylko ważne: data, godzina, miejsce, numery i marka pojazdu i w opisanym przypadku wskazanie, że Art 24 punkt 2 PoRD. Działa.
  • Odpowiedz
@reddin To że kierowcy nie znają przepisów to fakt, ale rowerzyści też nie znają przepisów.

Rowerem robię 7k km rocznie tyle samo samochodem głównie po mieście, nie raz widziałem rowerzystę, który skręca w lewo i pcha się centralnie pod samochód, też widziałem samochody skręcające w prawo i nieświadome, że to rowerzysta jadący prosto ma pierwszeństwo.

Ja już dostałem dwa razy opierdziel od ludzi z samochodu, że jadę po wytyczonej i oznaczonej
  • Odpowiedz
nie raz widziałem rowerzystę, który skręca w lewo i pcha się centralnie pod samochód

@Karacol: klasyk wystawiasz reke bo chcesz skrecic to zaden cie nie pusci, tylko wyprzedza na przejsciu dla pieszych, ciaglej linii etc
  • Odpowiedz
na filmie który wstawiłeś też słychać czego słuchasz....

@reddin: nawet nie wiem co to za utwór, ani nawet kto jest wykonawcą, bo leciał przegląd spotify, ale ciekawi mnie co w nim ci sie nie podoba. brzydkie słówko usłyszałeś? xD
  • Odpowiedz
@hpiotrekh oczywiście. A Ty jesteś samozwańczym ekspertem od decydowania kto jest rowerzystą, a kto pedalarzem xD

Niektórzy myślą, że z kupnem puszki to dostają dyplom magistra xD
  • Odpowiedz