Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file3928258113559781913
Pobierzźródło: images
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
jestem święcie przekonany, że każdy członek komisji bez problemu umiałby przeliczyć 16 tys. zł gdyby kupujący płacił im za sprzedawanego przez nich gruza,
ale jak musza policzyć kartki z głosami to już jakoś zaczną im się place plątać
Bo OP jest na tyle oświecony, że dał sobie wmówić że tu chodzi o to aby zmienić wynik wyboru a nie o pociągnięcie do odpowiedzialności osoby odpowiedzialne za taką fuszerkę xD
@cherry_tomato: Działa. W systemie liczenia ręcznego, nie wykluczysz pomyłek i są one wpisane w cały system. Stanowią błąd statystyczny, który sumarycznie nie ma wpływu na wynik wyborów. Dlatego masz też coś takiego jak protest wyborczy.