✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mam 35 lat, mam znajoma w podobnym wieku. Oboje nie jestesmy wizualnie atrakcyjnji wiec milosc nie jest dla nas (chociaz ona pewnie by sobie kogos znalazla). Dobrze nam sie spedza czas, jestesmy oboje swiadomi ze ciezko kogos bedzie znalezc. Ja nie chce dzieci. Jak jej zaproponowac wspolne zycie ze soba? Chodzi mi o taka relacje, w ktorej bedziemy sie zwyczajnie o siebie troszczyc, pomagac gdy jedno jest chore, dzielic koszty zycia, rozumiecie. Zeby nie zdechnac z glupiego powodu w mieszkaniu bo nikogo nie bylo ale tez zeby miec z kim gdzies wyjsc czy pojechac. W jaki sposob moge jej to zaproponowac zeby nie bylo to jakos zle odebrane? #rozowepaski #zwiazki
Mam 35 lat, mam znajoma w podobnym wieku. Oboje nie jestesmy wizualnie atrakcyjnji wiec milosc nie jest dla nas (chociaz ona pewnie by sobie kogos znalazla). Dobrze nam sie spedza czas, jestesmy oboje swiadomi ze ciezko kogos bedzie znalezc. Ja nie chce dzieci. Jak jej zaproponowac wspolne zycie ze soba? Chodzi mi o taka relacje, w ktorej bedziemy sie zwyczajnie o siebie troszczyc, pomagac gdy jedno jest chore, dzielic koszty zycia, rozumiecie. Zeby nie zdechnac z glupiego powodu w mieszkaniu bo nikogo nie bylo ale tez zeby miec z kim gdzies wyjsc czy pojechac. W jaki sposob moge jej to zaproponowac zeby nie bylo to jakos zle odebrane? #rozowepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi