Wpis z mikrobloga

co on robił, że aż go ICE zlustrował?

@vulcanitu: nic, pewnie wyrywkowo. Albo wszystkich.
Ogólnie jak chcesz jechać do USA to lepiej sprawdź co napisałeś w internetach bo twoja podróż może się skończyć na lotnisku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A i sprawdź co masz w telefonie bo to też może zakończyć zwiedzanie USA
  • Odpowiedz
  • 13
Bzdura bo nigdy w zyciu nikt ci nie poda dokladnej przyczyny dlaczego nie dostales wizy czy nie wpuscili cie na lotnisku.

W konsulacie napisza ogolnie "nie przekonales konsula to silnej wiezi z krajem pochodzenia"

Juz widze jak ktos mu mowi: "ha! Nie wjedziesz bo postowales meme z Vancem"
  • Odpowiedz
@Trismus:DAILYMAIL XDDD Bardzo wiarygodne zrodlo. Ale ze jak "znalazl na telefonie" - chyba ze koles mu go specjalnie trzymal przed twarza albo pokazal xD
Jak ja wjezdzalem na ESTE 2 lata temu to nikt mnie o telefon nie pytal, sprawdzili paszport, kwity zapytali po co przyjezdzam i dzieki nara witamy w USA xD
Smierdzi mi to fejkiem bo jedyny artykul jest wlasnie na dailymail, ale klasycznie lykacie jak pelikany wszystko
  • Odpowiedz
@ipkis123: Ale p---------e xD
Wy naprawde zyjecie w jakims matrixie - przeciez to logiczne ze KAZDEMU sprawdzaja telefony na wejsciu, kazde zdjecie kazda wiadomosc, to nie jest przeciez tak ze musisz miec ESTE za ktora trezba zaplacic i przejsc przez screening zanim nawet wsiadziesz do samolotu xD
Owszem pytaja tam o konta na social mediach, ja jakos mam wszystko prywatne i nikt do mnie nie pisal ani na miejscu nie
  • Odpowiedz
@Hieronim_Berelek: W 2023, i wtedy uwaga uwaga TEZ musialem im podac wzsystkie social media, IG, FB, Insta, Linkedin, u KOGO bede spac, generalnie caly screening - jakbys sprawdzil to bys wiedzial ze w ustawie sie nic nie zmienilo od 2019, i nadal wymagaja tych samych informacji co 2 lata temu - wypokowy specu xD - Akurat w tym roku znow jade wiec skladam kolejna aplikacje bo jest tylko na 2
  • Odpowiedz
@Skatedog: a co jak nie masz? Ja np nienawidzę mediów społecznościowych, nie mam fb, insta czy czegokolwiek innego oprócz LinkedIn. Zupełny zakaz wjazdu, bo pewnie nie uwierzą?
Konta na wypoku bym nie podała xD
  • Odpowiedz
@Hieronim_Berelek: Nie zamierzam z toba dalej "Dyskutowac" bo jestes debilem.
I co z tego ze maja nowego prezydenta, to znaczy ze co 4 lata zmieniaja przepisy imigracyjne bo "Jest nowy szeryf"? XD
Ty w ogole czytasz co piszesz, czy po prostu wypluwasz ta werbalna biegunke na klawiature?
Hmm, no jak im dasz jeden profil gdzie nie masz zadnych info i awatar pepe, to na pewno, uwaga niektorzy ludzie posiadaja wiecej
  • Odpowiedz