Aktywne Wpisy

lunaria +2
#glupiewykopowezabawy
sama lubię takie zgadywanie, więc łapcie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ile wyszły takie Biedronkowe zakupy, większość rzeczy po 2-3-4 (wiadomo czemu). Poza kadrem jest 6 mlek iiiii 2 pasty do zębów do zwrotu, bo zostało przeczytane „pasta” zamiast „płyn”. Brak alko, fajek itd.
#biedronka #zakupy
sama lubię takie zgadywanie, więc łapcie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ile wyszły takie Biedronkowe zakupy, większość rzeczy po 2-3-4 (wiadomo czemu). Poza kadrem jest 6 mlek iiiii 2 pasty do zębów do zwrotu, bo zostało przeczytane „pasta” zamiast „płyn”. Brak alko, fajek itd.
#biedronka #zakupy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Ja tu cyccki wrzucam a kawki postawić to nie ma komu ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#usa
źródło: r4ry5
Pobierzźródło: urban-jerzy-urban
Pobierz@vulcanitu: nic, pewnie wyrywkowo. Albo wszystkich.
Ogólnie jak chcesz jechać do USA to lepiej sprawdź co napisałeś w internetach bo twoja podróż może się skończyć na lotnisku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A i sprawdź co masz w telefonie bo to też może zakończyć zwiedzanie USA
@yahoomlody: Normalna procedura, TSA i CBP ma do tego prawo i często z niego korzystają.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzW konsulacie napisza ogolnie "nie przekonales konsula to silnej wiezi z krajem pochodzenia"
Juz widze jak ktos mu mowi: "ha! Nie wjedziesz bo postowales meme z Vancem"
Jak ja wjezdzalem na ESTE 2 lata temu to nikt mnie o telefon nie pytal, sprawdzili paszport, kwity zapytali po co przyjezdzam i dzieki nara witamy w USA xD
Smierdzi mi to fejkiem bo jedyny artykul jest wlasnie na dailymail, ale klasycznie lykacie jak pelikany wszystko
Wy naprawde zyjecie w jakims matrixie - przeciez to logiczne ze KAZDEMU sprawdzaja telefony na wejsciu, kazde zdjecie kazda wiadomosc, to nie jest przeciez tak ze musisz miec ESTE za ktora trezba zaplacic i przejsc przez screening zanim nawet wsiadziesz do samolotu xD
Owszem pytaja tam o konta na social mediach, ja jakos mam wszystko prywatne i nikt do mnie nie pisal ani na miejscu nie
Konta na wypoku bym nie podała xD
I co z tego ze maja nowego prezydenta, to znaczy ze co 4 lata zmieniaja przepisy imigracyjne bo "Jest nowy szeryf"? XD
Ty w ogole czytasz co piszesz, czy po prostu wypluwasz ta werbalna biegunke na klawiature?
Hmm, no jak im dasz jeden profil gdzie nie masz zadnych info i awatar pepe, to na pewno, uwaga niektorzy ludzie posiadaja wiecej
Oby ci ICE wlazło w dupę szukając memów na granicy ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: aa6d16675bf10ee298a6926c8cff196fee64020a1da3a852f5697a3eeddfe8c5,w400
Pobierz