Aktywne Wpisy

lubie-sernik +73
Właśnie w 7 eleven kupiłem mango które okazało się smażoną dynią.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
źródło: 1000059937
Pobierz
kondor_20_zglos_sie +140

1800???
Jak już i tak robią cyrk to należy przeliczyć wszystkie głosy, ze wszystkich komisji.
Spokojnie na 99% pozwolą pisowcom być przy przeliczeniu i powinni to jednoznacznie zakomunikować nawet jak się nie zgodzą.
Bo odmówią, a później będą grzali temat że ich tam nie było a ciemny lud to kupi.
Komentarz usunięty przez moderatora
Za czasów PIS wybory były uczciwe... Nastało PO i pyk.... masowe, ogólnokrajowe fałszerstwa wyborcze...
nawet w PO czołowi przywódcy samokrytycznie przyznają że za ich rzadów doszło do fałszerstw wyborczych...
Tusk do dymisji a potem do prokuratury, rząd który pozwala na fałszerstwa powinien upaść!
Pomine fakt inwigilacji Pegasusem szefa kampani PO oraz przejecie przez Orlen wiekszosci prasy lokalnej w Polsce, szaleństwo TVPis oraz korumpowanie wiekszosci mediow z pieniedzy z Funduszu Sprawiedliwosci.
Obecnie PiS ma w kaczych lapkach prezydenta, Sad Najwyzszy, Trybunal Konstytucyjny, neo-KRS, NBP i cholera wie co jeszcze.
Ruch "Ochrony" Wyborów montowali od kilkunastu lat.
A gdzie tu mowa o anulowaniu?
@NinjaVanilla: mam głęboko w dupie czy jeden czy drugi wygra - ale chcę aby ten który będzie prezydentem był tym którego obywatele wybrali w wyborach a nie komisjach.
Widać tryb "Self-destruction" w KO właśnie został odpalony.