Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Parę tygodni temu kupiłem Toyotę Corolle 1.8 hybryda 2019 przebieg 120k.
Samochód niby sprawdzony przez kogoś kto się zna (okazuj się, że nie...). Wsiadłem, przyjechałem do domu i męczą mnie myśli, że "coś nie tak". Dałem jeszcze raz do sprawdzenia, tym razem w ASO. Stwierdzili zbyt dużo oleju i zbyt mało płynu chłodzenia. Zamieszczam zdjęcie bagnetu, silnik zimny po nocy. Jak bardzo mam przerąbane"?
#samochod #samochody #mechanik #mechanika #silnik

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Parę tygodni temu kupiłem Toyotę Corolle 1.8 ...

źródło: IMG20250623075914

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: zależy jak bardzo lubisz wymieniać uszczelki pod głowicą. Spuściłbym olej i go obejrzał, jak jest ok to może turek nie umiał czytać i po prostu wlał całą bańkę.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ja bym nie panikował od razu, że to płyn chłodniczy wymieszał się z olejem. Szczególnie, że musiałoby go chyba kilka litrów tak przeciec by do tego stopnia zapełnić bagnet. Na moje to hybryda dużo jeździła na zimno i niedopalone paliwo przenikało do oleju.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: z tego co widze to ty sie obraziłeś, że ktoś miał czelność komuś bezinteresownie pomóc, przy tym, że mireczek, który ma problem zawołał mnie znowu zakładam, że coś te rady/to co piszę na coś mu się przydają. A ty jedyne co robisz to przyjebujesz się do mnie bez większego powodu XD

tak jak mówiłem. Ja nie poczułem się lepszy, to Ty poczułeś się gorszy

ja poczułem się lepiej bo
  • Odpowiedz