Aktywne Wpisy

Megasuper +8
Zmiana na lepsze czy gorsze?
źródło: temp_file5455222203552683177
Pobierz
dsomgi00 +62
Jakiś sojak się zesrał, że chłop się źle ubrał na randke, a kobitka niby odstrzelona jak bóstwo xD. Typ ma normalną polóweczke, krótkie jeansowe spodenki to w co miał się o-----ć, w smoking żeby pod parasolkami z panienką wypić p--o i zjeść pizze?
#randkujzwykopem #modadamska #modameska
#randkujzwykopem #modadamska #modameska
źródło: Bez tytułu
Pobierz

I wszystko fajnie, wszystko pięknie. Ale człowieka aż świerzbi, żeby zapytać (co też uczyniłem, ale odpowiedzi się nie doczekałem):
No dobra. Czyli jeżeli masz żonę i tę żonę obraca Ci sąsiad, kolega i pół osiedla to wszystko jest w porządku? Ty nadal masz żonę - w końcu nikt Ci jej nie ukradł. Owszem - to Ty płacisz za jej jedzenie, kosmetyki, ubrania... To Ty dbasz o to, żeby ona dobrze się czuła. To Ty zabierasz ją do kina, teatru, restauracji, na koncert. Sąsiedzi i koledzy tylko korzystają - czyli jest to nawet lepsza sytuacja! Bo wszyscy zyskują nikt nie traci.
Z chęcią poznam Wasze zdanie na ten temat, bo @Bordomir był zbyt miękki, żeby cokolwiek odpowiedzieć :)
#piractwo #piratujo #torrent #torrenty
@onepnch: Tyle, że ten kod w komputerze został przez kogoś stworzony i dalej jest najczęściej też utrzymywany. Czytaj - ktoś ponosi koszty utrzymania żony a pożytki czerpie ktoś inny.
@zapalara
@DziadLab: ale odklejka
@DziadLab: dlatego właśnie wśród "piratów" jest najwięcej konsumentów legalnych kopii. Jak tylko stwierdzą, że produkt im się podoba, to dokładają cegiełkę. Piracenie to często skutek (nie przyczyna) antykonsumenckich polityk twórców (np. DRM, bugi, brak dem, polityka cenowa);
źródło: IMG_0490
Pobierz@ziomus0812: A to ja zapytam - a co z wynajmem mieszkania? Płacisz za jego użytkowanie. Czyli idąc za ciosem - jeżeli przestaniesz płacić, wymienisz zamki i dalej będziesz użytkował to mieszkanie to według tego cytatu - wszystko będzie oki?
@DziadLab: ok piractwo to kradzież a każdy kto piraci jest złodziejem. Ja piracę głównie filmy i seriale. Zamykam temat. Możesz już iść się dowartościowywać gdzie indziej jaki jesteś super fajny człowiek, a inni to debile zjeby i pospólstwo.
@simon999: Wytłumacz - dlaczego? Ja wiem, że u Was młodych "xd" jest wytłumaczeniem wszystkiego ale i tak z chęcią poznałbym Twój tok myślenia. Chyba, że on też kończy się na "xd"... Wtedy to faktycznie możesz uważać, że masz rację.
@DziadLab: znowu zły tok rozumowania. Te mieszkanie byłoby sklonowane. Właściciel pierwotnego mieszkania nic by o tym nie wiedział i wynajmowałby komuś innemu. A ja sobie żyłbym w tym sklonowanym mieszkaniu :)
No i drugi
a jak gra jest gównem to nikt w to nie będzie grał nawet za darmo
@majk3l: O. Pierwsza merytoryczna odpowiedź. Gratuluję! :)
I ja nie twierdzę, że jest inaczej. Po prostu nie do końca rozumiem dlaczego coś piracić? Soft, który faktycznie chcę przetestować najczęściej ma przynajmniej miesięczny okres próbny (często wystarczy