Wpis z mikrobloga

@Piotrek7231: ty zdajesz sobie w ogóle sprawę dlaczego liczą akurat w tych 13 komisjach? Jestem przerażony jakie mamy ogłupione i zmanipulowane społeczeństwo, które o zgrozo uważa się za ogarnięte. Zanim mnie zaatakujesz od razu Ci powiem, ze nie głosowałem na Nawrockiego.
  • Odpowiedz
  • 15
@MGU-K: A co mnie obchodzi na kogo ty głosowałeś KonfoPis dawał uciekać swoim ludziom zagranice jak wychodziły ich wały to aż nad żeby sprawdzić te wybory skoro wszystko jest ok będziecie się męczyć z bandytą. Udawanie tego po środku ci nie wychodzi.
  • Odpowiedz
@Piotrek7231: nie podałeś żadnego argumentu tylko wszedles w retorykę konfa/pis. Sorry, ale jesteś typowym wyszkolonym elektoratem, takim jakim życzy sobie PO i PiS, nie wchodzę w dyskusje, bo nie ma ona najmniejszego sensu, miłego dnia i ŁKSu w ekstraklasie
  • Odpowiedz
Gdy naniesiemy te wyniki po przeliczeniu na ogólne wyniki:

@stevenhunter: Uja mnie obchodzą inne ogólne wyniki.
Z ciekawości, jeśli Ty w PIT na koniec roku napisałbyś, że zamiast 100k zysku masz 100k straty to co by się stało?
Pan ze skarbówki by zadzwonił i powiedział, że jest OK. W sumie można to tak zostawić?

Każdy obywatel ma w tym kraju obowiązki, ale też i ma prawa.
  • Odpowiedz
@Piotrek7231: liczyć, nie oglądać się za siebie. Liczyć kurrrrrrłaaaa.

Nawet jeśli batyr nadal jakimś cudem będzie prowadził po wszystkim, to i tak warto dla bulu dupska psiorow.
  • Odpowiedz
@Piotrek7231: właśnie patrzałem na Mirko na screen twita Mateckiego, gdzie pisze do Giertycha "Zamknij już mordę" xDDDD przecież to jest skandal, żeby poseł z partii, która miała władze absolutną 8 lat z rzędu i aspiruje by znowu ją mieć, tak się odnosił do innej osoby, do innego polityka w dodatku i to pod swoim nazwiskiem jeszcze
  • Odpowiedz
ty zdajesz sobie w ogóle sprawę dlaczego liczą akurat w tych 13 komisjach?

@MGU-K: a co jeśli znajdzie sie 200 takich komisji? Przecież to promil ogolnej liczby
  • Odpowiedz