Wpis z mikrobloga

• 1
Skąd te nagle ponowne zainteresowanie tibia? Wytłumaczcie mi to :D ostatni raz w to grałem chyba na 7.8

#tibiazwykopem #tibia
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@studbazer Haha, śmiesznie się czyta ten tag, wspomnień czas :D sam bym pogral, ale mój internet restartuje się sam 2x w ciągu dnia o losowej godzinie, z moim szczęściem zawsze po całej nocy expienia. Gdyby nie kicki może nadal bym w to grał :P
  • Odpowiedz
@szczepan126 @Qbaz: Poczytałem i to działa tylko wtedy, kiedy nie masz "krzyżyków", wtedy Cię wylogowuje i gdy się zalogujesz, to masz jakiś czas tam czas na ogarnięcie (potworki nie atakują). Niestety w środku respu w czasie gdy potworki Cię biją ten system nic nie daje, bo przy kicku nie wylogowuje :P
  • Odpowiedz
@Fazzy: Po tym jak przerwało rozmowę na skype, jakieś 2 sekundy? później powtorki się rozeszły - jak widać na skrinie rotworm na deep redzie i dwarf też lekko ubity odeszły dosyć mocno, rotworm odwrócony w jego stronę nie atakował. Trzeba zrobić test ze specjalnym odłączeniem neta i sprawdzić, wtedy będziemy znać dokładny "zapas" czasu w razie kicka.
codalej - @Fazzy: Po tym jak przerwało rozmowę na skype, jakieś 2 sekundy? później po...

źródło: comment_W3MYWucRrYJWtuhKNGtrsLwM6qzqp99j.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@szczepan126 @codalej: http://tibiopedia.pl/forum/t/6804,Wiosenna-latka-2012,1

"Nasza druga zapowiedź skupiła się na mechanizmach, mających na celu ograniczenie dla graczy negatywnych skutków lagów i kicków. Jeśli utracisz połączenie, potwory będą ignorowały twoją postać przez 30 sekund. Zależnie od twojej profesji, zostaniesz wyrzucony z gry po 40, 50 lub 60 sekundach. Oprócz tego, postać będzie ignorowana przez potwory przez 10 sekund od momentu ponownego pojawienia się w grze."

Czyli jesli dobrze rozumiem, 30 sekund
  • Odpowiedz
@szczepan126: Haha :DD wszystkie większe lvl sprzedałem, uchował się jeszcze 60 pall na nebuli, 85 dista. Cholibcia grałby! Trochę nie chce mi się od nowa na antice cisnąć, ale jak w weekend będzie mi się bardzo nudziło to kto wie, może się skusze :)
  • Odpowiedz